עבור לתוכן

צריך עזרה..

Featured Replies

פורסם

שלום אני חדש בתחום המודינג ואני רוצה לחרוט על המחשב שלי ואני לא יודע איך אז אם אתם יכולים להגיד לי איך ומה לקנות או להביא קישורים למדריכים אז תודה..

דוגמא לחריטה שאני רוצה לעשות:

14.jpg

ראיתי את זה באתר מחו"ל ואני רוצה לדעת איך חורטים בצורה כזאת על המחשב..?

תודה לעוזרים.!

פורסם

זאת לא חריטה, זה שפשוף של הצבע השחור...

ואז הם שיפשפו את הברזל שיראה גס כזה...

אפשר עם דרמל לעשות את זה..

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אפשר לשפשף את הברזל שיראה ככה עם עוד כלי חוץ מדרמל.?

ובכזה דיוק?

פורסם

אם תשפשף מארז מברזל הוא פשוט יחליד, חבל. אני מאמין שבתמונה שהבאת מדובר במארז אלומיניום.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על המידע..!

אני לא ישפשף את המארז שלי אבל יש הדבל בין מארז אלומיניום למארז ברזל במחיר בקוי לעשות אתו דברים בקשיחותו וכ'ו?

פורסם

מארז אלומיניום הרבה יותר יקר מרגיל... אבל מה שיהיה יפה של עם דרמל לא לחרוט את לעשות צורה באותה שיטה של חלון ולהשים פרספקס...

:xyxthumbs:

פורסם

אלומיניום הוא חומר רך יותר מברזל לכן קל לחתוך ולכופף אותו לדוגמא.

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה על העזרה וניראה לי שאני ילך על מה ש Neo Anderson הציע שזה לחתוך את המארז בצורה מסוימת נגיד שכתובavp ובמקום לשפשף לחתוך אותו לגמרי לעשות חור באותה צורה ולשים פרספקס אם הבנתי נכון תקן אותי עם אני טועה אבל יש לי גם כמה שאלות על זה חחח (סליחה אני חדש בזה) אצלי במארז שקניתי מלפי הרבה זמן יש פרספקס שהוא חצוי ל-2 לא באמצע אלה ברוחה באותה צורה שאתם רוצים את המצורה של החלון ככה שהפרספקס יוצא החוצה בידיוק בחלון וככה אין מדרגה אלא זה ממשיך ישר עכשיו אני גם רוצה ליצור כזה דבר במארז החדש איך אני עושה את זה? אני יכול לעשות את בבית לבד? או שאני צריך ללכת לאיזשהוא בעל מיקצוע שיעשה לי את זה? ואם אני יכול לעשות את זה בבית איך אני עושה את זה?

פורסם

לא הבנתי כל כך מה אתה רוצה לעשות אחי :nixweiss:

פורסם

ואתה גם לא תבין אם הוא לא ישים תמונות או משהו

פורסם

לא נראה לי שתצליח לעשות דבר כזה לבד. אבל אתה כן יכול לחבר את הפרספקס עם גומי, עשה קצת חיפשו בפורום. אני בכל אופן ממליץ לא להסתבך, פשוט להדביק את הפרספקס מאחורה. תאמין לי שהמדרגה הזו של פחות ממילימטר לא מפריעה. אל תשכח לצבוע אחרי החיתוך.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אני יתחיל את הפרויקט בחנוכה..!

אני אני יראה איך זה יוצא אולי בסוף אני ילך לבעל מקוצע שיעשה לי את זה עם זה לא עולה הרבה אבל רק בפרספקס זה בעיה כל השאר ניראה לי שאני יודע לעשות וגם קראתי את המדריכים שיש לכם באתר תודה מדריכים מצוינים..!

זה קצת קשה המדריך עם הצגת בטמפ' בlsd וגם המדריך שבו אתה בונה פנאל לכיוון המאוורים ל12 וואט ול5 וואט אבל נסתדר....אם אני יצטרך עזרה אני יכתוב פה כבר ויביא תמונות של מה שכבר עשיתי וכ'ו...

פורסם
  • מחבר

חח עוד שאלה שאני חושב עליה עכשיו תגידו אני יכול לחרוט בחורה על המארז יענו יש לי את התמונה הזו:

fix32yy6nh.jpg

ואני רוצה לחרוט רק את הבחורה על המארז או אפילו עם מלחם אבל לא עמוק אלא רק שיראו אותו בפירוט ? אבל ממש כמו זה

11a.jpg

ואחר כך הוא חרט בתוך המילוי ככה:

17.jpg

אז אני יכול לחרוט אותה או אחרת או בכלל משהוא אחר ברמת פירוט כזו עם כן איך? ועםם איזה מכשיר וכ'ו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים