פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אתמול התקנתי כרטיס מסח חדש geforce fx5200וזה פעל טוב מאוד על המחשב שלי עד היום בבוקר שהדלקתי את המחשב כשזה הגיע לקטע בו הוא אמור לטעון את הווינדאוז זה רשם error loading os חשבתי שזה בגלל הכרטיס המסך והחלפתי לישן אם הישן TNT2 זה נתקע בכלליות ברגע שזה מגיע לחלק של הטעינה המחשב עושה גם קולות מוזרים של קריאה נסיתי לפרמט את המחשב שלי ולהתקין הכל מחדש זה לכח לי יום שלם ונתקע באיזהו שלב וזה לכך לי מלא זמן זה נראה שהכול פועל ממש לעט אני צריך עזרה באיתור הבעיה =[
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים המחשב עושה גם קולות מוזרים של קריאה - איזה קולות מוזרים תכוון אותנו קצת הרבה ציפציופים כאשר הוא עולה?כאשר היה לך את הWIN מותקן יכול להכנס לSAFE MOD (ניסית בכלל?)
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר הקולות - ררממממממממ *שניה* רממממממממ *שניה* רמממממממ באותו הקצב זה לא היה מקודם וזה בקושי נותן לפרמט אני לא חושב שיהיה אפשר להיכנס לסייף מוד
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אחי תאפס את הביוס של הלוח אם, זה היה הבעיה אצלי.אם לא עוזר זה בעיה שכרטיס המסך שלך עושה את הבעיות, אותו דבר קורה לחבר שלי שקנה FX 5200 64MB 64BITפירמטו לו את המחשב ולא הצליחו אז אני רציתי לעזור לו ופירמטילו את המחשב והוא ניתקע לי בול שנותר לי 38 דקות לסיום הפירמוט ויש ציפצופים וליפעמים שהוא מדליק את המחשב המסך ביכלל לא נידלקותנסה להזיז את הזיכרון לסולט אחר
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים הקולות - ררממממממממ *שניה* רממממממממ *שניה* רמממממממ & באותו הקצב זה לא היה מקודם אוקיי א.תנסה לאפס את הביוס נראה אם זה יעלה אז.. ב.תנסה אולי להחליף לכרטיס מסך אחר.. ג.תסתכל בלוח ותראה שהכול נראה תקין שלמשל לא עיקמת משהו בלוח אם בזמן ההתקנה.. באופן כללי יותר מזה אני לא יכול לתת לך אבל שיהיה לך בהצלחה
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים יתכן שאחד מהמאוררים בלוח (של המעבד או של ה CHIPSET או כרטיס מסך וכו'), הלכו וזה הסיבה, תבדוק מאיפה מגיע הרעש הזה במחשב (ממאורר או מההארד דיסק וכו')...
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר יש גבול למה שאני יודע, איך מאפסים את לוח האם וגם הזכרתי את זה שהכרטיס המסח הישן גם לא כל כך עוזר הוא בכלל נתקע ולא רושם כלוםאני יחזור הביתה אבדוק מאיפה מגיע הרעש אבל לא תיהיה לי גישה כל כך לאינטרנט אחרי זה אתם יודעים =\תרשמו לי בבקשה פרוט של דברים שיכול להיות בהם הבעיה כלומר אם זה מגיע מהמאוורר - *הבעיה*אם זה מגיע מהאר דיסק - *בעיה*איכשהו שמעתי שאמא הצליחה להגיע בצלעיה לחלק של התקנת הווינדאוז אחרי ההתקנה נראה איך הוא פועל אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס מסך =[
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.