עבור לתוכן

הסלוטים של הזיכרון בלוח האם נדפקו

Featured Replies

פורסם

לפני כחצי שנה בערך היה לי מסך כחול שאחריו ניסיתי להפעיל את המחשב והוא לא טען את מערכת ההפעלה או נתן לי להתקין מערכת אחרת.

גיליתי שהבעיה הייתה בסלוט זיכרון שנדפק וכרטיס קול שהלך לעולמו בעקבות המקרה. כך נשארתי עם 384 מגה זיכרון לאחר שנאלצתי להוציא סטיק אחד של 128 מגה.

לפני שבוע שוב אותו מקרה, עוד סלוט בלום אם הלך ונאלצתי להוריד עוד סטיק של 128 מגה ולהשאר עם 256 מגה צנועים.

עכשיו, ממה כל זה יכול לנבוע? יש לציין שהמחשב שלי הוא פנטיום 3 1GHZ עם זכרון SDRAM...

הפחד שלי הוא שגם הסלוט האחרון ילך קיבינימט ואז כבר לא יהיה מנוס ולהשליך את המחשב למדורה בל"ג בעומר הקרוב.

האם יש עדיין בשוק לוחי אם מבוססי פנטיום 3 שיתאימו למחשב שלי? או שאוכל למצוא כאלה רק ביד שניה?

פורסם

אתה בטוח שהלכו הסלוטים..(אולי הלכו הסטיקים של הזיכרונות..)

שאתה מחבר תזיכרונת הוא לא מזהה אותם..

פורסם
  • מחבר

אני בטוח משום שבמקרה הראשון שלחתי את הסטיק לבדיקה במעבדה והוא נמצא תקין, כמו כן שחיברתי אותו לסלוט שעובד הוא עבד בסדר גמור.

וכך, בסלוט אחד לא משנה מה אשים הוא לא יזהה, הסלוט השני מזהה אבל המחשב נתקע ורק להפעיל את הווינדוס לוקח כ10 דקות. :s05:

פורסם

לוחות לפנטיום 3 סוקט 370 יש עדיין (בודדים אבל יש)

פורסם

מה הדגם הספציפי של הלוח אם ?

פורסם
  • מחבר

הדגם המדוייק של הלוח הוא MSI Ms-6309

פורסם

לוחות חדשים לפנטיום 3 יש, אבל לא שווים את הכסף.

תנסה למצוא לוח יד שניה או (יותר טוב לדעתי) תמשיך עם המחשב עד שתמות לך ואז תקנה חדש.

סה"כ צריך לוח-מעבד-זכרון ואולי מארז (לפי הצורך, אולי הישן מתאים)

פורסם
  • מחבר

חשבתי על מחשב חדש, אבל השימוש שלי במחשב הוא סרטים, מוזיקה ואינטרנט...כך שאני לא צריך מחשב על והמחשב הנוכחי בהחלט מספיק לי אבל הוא עבד הרבה יותר טוב עם 512 מגה זכרון :\

פורסם

האופציות שלך אם ככה הן:

1. לוח חדש (מיד שנייה או חדש חדש) תקין

2. זכרון SDRam בגודל 512MB, שזה יותר בעייתי למצוא מאשר לוח לפנטיום 3

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז איך אני יודע איזה לוח אם יתאים לי ואיזה לא? כל לוח אם שתוכנן לפנטיום 3 יתאים לי? :smile1:

פורסם

בפנטיום 3 יש הבחנה בין מעבדים בסלוט 1 - נראים כמו כרטיס שמתחבר ללוח האם

ומעבדים בסוקט 370 שהם נראים כמו המעבדים שלנו היום

סלוט 1

CPU_slot1_secc-2_p3.jpg

סוקט 370

socket_370.jpg

פורסם
  • מחבר

לפי מה שראיתי אצלי, זה ניראה כמו סוקט 370

פורסם

אז אתה רק צריך למצוא לוח מתאים

אני יודע שיש מעבדה אחת לפחות בבית שמש שיש לה את הלוח הזה במחירון שלה

פורסם
  • מחבר

בית שמש זה רחוק שנות אור ממני... :hat:

אין משהו במרכז?

ובכל מקרה כמה לוח כזה עולה היום? זה כמו הזכרונות שעם הזמן רק נהיים יותר ויותר יקרים? :screwy:

פורסם

חפש יד שניה יהיה הרבה יותר קל מלמצוא חדש....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים