פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים דואל (כלומר 2 סטיקים) היו מקזזים לך עוד שניה או שנייםג'יגה גם היה מקזז עוד איזה שניהככה שבסה"כ התוצאה שלך בסדר גמור
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים זה אמור ליהיות נמוך יותר, 33.. לא? (וסלחו לי על התגובה המאוחרת, לא הייתי כאן מאתמול) ויש עם זה בעיה, אחרי ריסט ה 2T Timing חוזר ל Enable.. תשנה את זה בביוס בהגדרות זיכרון ואז זה יהיה כל הזמן
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר דואל (כלומר 2 סטיקים) היו מקזזים לך עוד שניה או שנייםג'יגה גם היה מקזז עוד איזה שניהככה שבסה"כ התוצאה שלך בסדר גמורשמח לשמוע.. אבל אני לא יודע, המחשב עצמו איטי במיוחד.. (כשהרבה תוכניות פתוחות ברקע..),ושמעתי שזה לא אופייני ל AMD athlon 64 כמו שלי, מאחד שיש לו אותו מעבד, לוח וזיכרון.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים לי ולך יש בערך אותו מחשב רק שלי יש לוח הרבה יותר גרוע ואני ב OC...אני מקבל [000h 00m 39s 1M]...נראה לי שזה סביר יחסית ל AMD 3000....
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים בהחלט אם היה לך DUAL היית מקבל שיפור של כמעט 30אחוז... בלי קשר לזה התוצאה בסדר גמור...
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר אני לא יודע, יש כאלה שעם מפרט שלי הוציאו ממש פחות, ב 512X1.לא חושב שהמחשב שלי חזק, צריך לבדוק למה הוא נופל במצבים של הרבה תוכניות (לא ממש כבדות) ברקע.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים לי ולך יש בערך אותו מחשב רק שלי יש לוח הרבה יותר גרוע ואני ב OC...אני מקבל [000h 00m 39s 1M]...נראה לי שזה סביר יחסית ל AMD 3000....לא קצת גבוהה?אני מקבל 36 ב2400.http://img397.imageshack.us/img397/7619/oc5pv.jpgאני לא יודע, יש כאלה שעם מפרט שלי הוציאו ממש פחות, ב 512X1.לא חושב שהמחשב שלי חזק, צריך לבדוק למה הוא נופל במצבים של הרבה תוכניות (לא ממש כבדות) ברקע.התוצאה שלך בסדר גמור, אני מוציא 48 בסטוק.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר לא קצת גבוהה?אני מקבל 36 ב2400.http://img397.imageshack.us/img397/7619/oc5pv.jpgהתוצאה שלך בסדר גמור, אני מוציא 48 בסטוק.אם כך, אני חושב שהמחשב בסדר.אבל תגיד, זה נורמאלי שכשאני נכנס לתיקיה עם הרבה קבצים (מעל ל 30 קבצים), כשאני מוריד את הגלגלת או מעלה אותה,היא כזו מקרטעת? (נתקעת לשניה, וממשיכה, וכך הלאה).וכשאני צופה במדיה פלייר, הוא תוקע את התוכנה לכמה שניות,וכשיש הרבה תוכניות ברקע, המחשב מתחיל לזחול?בכלל, אני מרגיש שהוא כזה צולע טיפה, לא יודע.. ראיתי מחשב AMD אמיתי, זה לגמרי לא זה.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אם כך, אני חושב שהמחשב בסדר.אבל תגיד, זה נורמאלי שכשאני נכנס לתיקיה עם הרבה קבצים (מעל ל 30 קבצים), כשאני מוריד את הגלגלת או מעלה אותה,היא כזו מקרטעת? (נתקעת לשניה, וממשיכה, וכך הלאה).וכשאני צופה במדיה פלייר, הוא תוקע את התוכנה לכמה שניות,וכשיש הרבה תוכניות ברקע, המחשב מתחיל לזחול?בכלל, אני מרגיש שהוא כזה צולע טיפה, לא יודע.. ראיתי מחשב AMD אמיתי, זה לגמרי לא זה.ניסית לסרוק וירוסים\רוגלות?להתקין את הדריברים הכי עדכניים?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר ניסית לסרוק וירוסים\רוגלות?להתקין את הדריברים הכי עדכניים?הכל.אני באמת לא יודע מה הבעיה.. את המחשב קניתי בפסח שעבר, פירמטתי 4 פעמים, החלפתי לוח וכרטיס מסך.אני לא יודע.. אני שוקל לשלוח את המחשב למעבדה רצינית ביותר. יש לכם המלצות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.