פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים היי,במחשב שלי מותקן כ.מסך Leadtek PX7800GTX, מעבד AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core ולוח אם DFI LanParty NF4 ULTRA-D.כאשר אני מעדכן את הגדרות הביוס, איזה ערכים אני צריך לעדכן בשדות הבאים?PCI eXpress Frequency - ההגדרות האפשריות הן 100MHz או Default.FSB Bus FrequencyLDT/FSB Frequency RatioCPU/FSB Frequency Ratioתודה מראש,ברוך
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים בגדול אתה יכול להשאיר ע AUTOאבל אם אתה רוצה לשים ידני...PCI eXpress Frequency=100FSB Bus Frequency=200LDT/FSB Frequency Ratio=5CPU/FSB Frequency Ratio=10
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר תודה רבה עומרי,האם יהיה שיפור בביצועים אם אני אשנה את הגדרות הAUTO להגדרות ידניות?
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים תודה רבה עומרי,האם יהיה שיפור בביצועים אם אני אשנה את הגדרות הAUTO להגדרות ידניות?אם תשנה להגדרות שאני סימנתי אז לא יהיה שינויזה ההגדרות שהביוס בוחר שהם על AUTOהדבר היחיד בהם שאתה יכול לשנות והוא ישפר זה להעלות את הFSB Bus Frequencyשבד"כ גורר הורדת הLDT/FSB Frequency Ratio=5 ושימוש במחלק זכרון גבוה יותר (אם הזכרון לא אוברקלוקר טוב)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.