פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים יש לי לוח אם של אינטל D945GCZ שלא עידגנתי לו את הביוס עד היום הבעיה היא שהגעתי לאתר של אינטל http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2063&OSFullName=Windows*+XP+Media+Center+Edition〈=eng&strOSs=88&submit=Go%21ואני לא יודע באיזה גירסא לבחור והאם אני צריך את כולם או שרק את האחרון .כמו כן אני אסמך לקצת עזרה באיך לעשות את זה תודה רבה רבה
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים ולמה אתה צריך לעדכן לו תביוס..(אם זה לא שבור לא מתקנים..ובדרך כל מעדכנים להוסיף תמיכה בחומרה כמו מעבד כפול ליבה ..וכו)
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים הצ'יפסט תומך בכפול ליבה מהיום הראשון שלו בשוקאבל כמו שאמר עידן מעלייאם אין בעיה שכתוב בהיסטורית עידכונים (זה מופיע לגבי כל עדכון BIOS) שתוקנה בגירסה מסוימתאל תעדכן
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר דבר ראשון דיברתי עם אינטל שהסבירו לי שיש להתקין גירסא מספר 1788 לפני שאני מתקין את החדשה יותר .הבעיה עכשיו שאני לא ממש יודע אם זה נחוץ ראיתי בלינק שנתתי את הקישור להסבר על כל עדכון ואת האמת אני לא יודע אם אני צריך את זה .מה דעתכם האם אני צריך את זה ?תודה
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אבל כמו שאמר עידן מעלייאם אין בעיה שכתוב בהיסטורית עידכונים (זה מופיע לגבי כל עדכון BIOS) שתוקנה בגירסה מסוימתאל תעדכן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.