פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים קניתי מחשב DUAL CURE 3.8 AMD עם לוח ASUS A8N-SLI Premiumעם ספק 400V של temberlakeמסך של SAMSUNG 710T חיברתי למחשב UPShttp://www.shopy.co.il/groupsales/1410קרה לי כבר פעמים מאז שחיברתי את המחשב והמסך ,שלאחר שאני מדליק את המחשב לאחר כחצי-שעה או יותרהוא מפעיל את המחשב אך הכונן של ה DVD נפתח ונסגר - לדעתי לא מגיע חשמל בכלל ללוח ולאחר שאני מכבה ומדליק שוב הבעיה נפסקתלא נתקלתי בבעיה הזאת בעבר.... אולי מומלץ לחבר את המחשב בלי המסך ל UPS אולי אני לא יודע החשמל לא מספיק לשניהם...? מבחינת ה VOLTיכול להיות שה UPS לא תקין?ממש מוזר , אשמח לקבל תשובה בהקדם ההאפשרי
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר קניתי מחשב DUAL CURE 3.8 AMD עם לוח ASUS A8N-SLI Premiumעם ספק 400V של temberlakeמסך של SAMSUNG 710T חיברתי למחשב UPShttp://www.shopy.co.il/groupsales/1410קרה לי כבר פעמים מאז שחיברתי את המחשב והמסך ,שלאחר שאני מדליק את המחשב לאחר כחצי-שעה או יותרהוא מפעיל את המחשב אך הכונן של ה DVD נפתח ונסגר - לדעתי לא מגיע חשמל בכלל ללוח ולאחר שאני מכבה ומדליק שוב הבעיה נפסקתלא נתקלתי בבעיה הזאת בעבר.... אולי מומלץ לחבר את המחשב בלי המסך ל UPS אולי אני לא יודע החשמל לא מספיק לשניהם...? מבחינת ה VOLTיכול להיות שה UPS לא תקין?ממש מוזר , אשמח לקבל תשובה בהקדם ההאפשרי
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים אין קשר בין מחט לתחת... אם הכונן של הדיוידי נפתח אז זה אומר שיש חשמל מהספק מה שאומר שגם הלוח עובד, אולי הכבל של הלוח התנתק מהלוח, תבדוק זאת...
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים אם המחשב פועל אז זה סימן שהמתח (V) מספיק לו אבל מה שכן יכול ליהיות זה שהוואט(W) לא מספיק מה שאומר שאתה מעמיס על הUPS וזה לא כל כך טוב לשתי המערכות לא למחשב ולא לUPS
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים נסה להסביר את הבעיה שלך בעבריתקרה לי כבר פעמים מאז שחיברתי את המחשב והמסך ,שלאחר שאני מדליק את המחשב לאחר כחצי-שעה או יותרהוא מפעיל את המחשב אך הכונן של ה DVD נפתח ונסגר - לדעתי לא מגיע חשמל בכלל ללוח ולאחר שאני מכבה ומדליק שוב הבעיה נפסקתממש לא ברור מה כתבת פה
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים יכול להיות שהכניסו לך טרויאניכי תמיד יש את הילד היצור הזה בן 10שחושב שהוא מבין במחשבים והוא "האקר"ו"פורץ" לך למחשב עם סוס טרויאני עלוב ובטרויאני אפשר להוציא ולהכניס את הכונן סידי/דיוידי/צורבאז תנסה תוכנות נגד רוגלות המלצה שלי spybot
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר נסה להסביר את הבעיה שלך בעבריתממש לא ברור מה כתבת פהמה שאני מנסה לומר זאת...רכשתי UPS - הלינק נמצא למעלה...מאז שחיברתי את המחשב + המסך ל UPS קרה פעמים שהדלקתי את המחשב לאחר שהמחשב היה סגור למשך חצי שעה ויותר שהכונן של ה DVD נפתח ונסגר בלי סיבה - לא לחצתי על כלוםוהמסך לא קיבל שום אות - כלומר מסך שחור לגמריאגב אני שולל את האופציה כרגע של סוס טרויאני כי זה מתבצע ממש בהתחלה כאשר אני מדליק את המחשב לפני ש הWINDOWS עולה
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מכיוון שהאתר של TT לא עובד אני אעבוד לפי הזכרון שלילספק הזה אין PFC, ולכן אתה צריך בעצם אל פסק בהספק 700VA ולא 600VAאולי זה הגורם לבעיות
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר איזה סרט רע.... זרקתי את הקופסא שלו...לרגע לא חשבתי שזה יכול להוות בעיה...יש המלצות...?
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים Advice ו GamaTronic אני ניסיתי בעצמי יש לי 1 של Advice ו-2 של GamaTronicתנסה בכ"ז להחזיר ואולי אפילו להשלים באותה חנות ל 700VA של אותה החברה (למרות שאני לא מכיר אותה)
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר טוב אגב איך לדעתך הספק הזה... כי נראה לי שעשו פשלה איתי...כי קניתי מארז של ANTEC 1040 מלוגיק וזמו לי ספק של TT
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר ליאור תעשה טובה ... תבדוק לי עם הספק של ANTEC כן מתאים ל UPS כי מחר אני בלוגיק :nono:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.