פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים יש לי דיסק קשיח 80GB SATA WD על לוח אם GIGA BAYTE כאשר אני מחבר את הדיסק קשיח על הלוח האם דרך ה SATA הדיסק לא עובדיש לציין שהדיסק קשיח תקין ועובד כאשר אני משחרר את הכבל SATA מהלוחבנוסף, הכבל SATA תקין החלפתי 3 כבלים לבדיקה. מה עושים? האם יש קשר להגדרות בביוס?
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים תגדיר מה זה "הדיסק לא עובד"... לא מזוהה בביוס? לא מזוהה בחלונות? לא שומעים\לא נדלק? תגדיר...
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מחבר הדיסק לא עובד,לא מסתובב וכמובן שגם לא מזוהה בביוס.כשאני מנתק את הכבל SATA מהלוח אם הדיסק עובד (מסתובב)
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים תראה ישנם פה 2 גורמים שמעורבים.1. דיסק קשיח2. לוח אםתנסה לבדוק אם הדיסק עובד במחשב אחר, עובד - לוח האם דפוק, לא עובד - הדיסק דפוק.
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים בגלל, שכמו שאמרת, זה נראה כמו בעיה חשמלית, לדעתי אין כל קשר להגדרות בביוס.זה בהחלט נראה שמשהו מקצר את הדיסק, השאלה אם זה מהלוח אם או מהדיסק, אבל זה נראה כמו בעיה פיזית ולא תוכנתית.
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים נראה כמו בעיה פיזית בלוחאבל בכל זאת תבדוק שבהגדרות בביוס שהבקר SATA לא נמצא על DISABLE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.