עבור לתוכן

איבוד ביצועים ב4 סטיקים?!?!?!

Featured Replies

פורסם

כרגע יש לי 2 סטיקים של 512 DDR 400 MHZ CAS 2.5 של טווינמוס שפועלים בדיואל צ'אנל...

אם אני קונה עוד שניים כאלה ומחבר את כולם (כך שכל 4 הסלוטים בלוח האם תפוסים) ישיש לי 2 G זיכרון....

במצב כזה אני אאבד ביצועים של המחשב!?

אם כן למה?

בכללי, זה כדאי?

פורסם

כן אתה תאבד ביצועים.

למה? משום שלמחשב קשה לעבוד עם 4 זיכרונות במקביל...(לוקח יותר זמן)

אם אתה מעוניין ב2 ג'יגה תמכור את הזיכרונות שלך ותקנה 2 סטיקים של ג'יגה כל אחד...

פורסם

בעיקרון במצב של 4 סטיקים אתה חייב לעבור לT2..(ואם אתה לא יודע מה זה אז תקנה תסטיקים זה לא אמור להיות הבעיה שלך..)

ואיזה מערכת יש לך..(אם יש לך אינטל אז המעבר מT1 לT2 לא כזה משמעותי לעומת AMD..)

פורסם

לי יש AMD וכולם מדברים על איבוד ביצועים בירידה ל- T2

הירידה הזו היא לא כזו משמעותית ! ! !

אם אתה לא אוברקלוקר שרוצה מערכת דה בסט ושכסף הוא לא פונקציה בשבילך אז קנה 2 סטיקים של ג'יגה, וגם שם תהיה ירידה של ביצועים אז אתה בטח תשקיע 2000 שקל על כל סטיק של ג'יגה

בכל מקרה אחר, תקנה עוד 2 סטיקים, תחסוך הרבה כסף, הרבה, כאב ראש ואל תתאבל על השניה שהפסדת בסופר פיי (שניה.בדוק.)

פורסם
  • מחבר

שאר המפרט:

AMD 3200

WD 80 7200

GeForce 6600GT

צריכים עוד משהו?

ומה זה T1/2?

פורסם

AMD64 3200 איזה

ונציה או וינצ'סטר

פורסם
  • מחבר

VENICE

סליחה, שחכתי לרשום...

:xyxthumbs:

פורסם

ברוב הלוחות אם הברירת מחדל בהגדרות היא T2 ואם לא שינית כלום אז ככה זה אצלך

לכן לא תהיה לך ירידה בביצועים

(אם היה לך ונצ'סטר הייתה לך ירידה רצינית בביצועים)

פורסם
  • מחבר

ברוב הלוחות אם הברירת מחדל בהגדרות היא T2 ואם לא שינית כלום אז ככה זה אצלך

לכן לא תהיה לך ירידה בביצועים

(אם היה לך ונצ'סטר הייתה לך ירידה רצינית בביצועים)

לא שינית כלום בהגדרות...

אבל מה זה T1/2???

אל תהיה בכלל ירידה בביצועים?!

אז כדאי?

פורסם

אם יש לך למי למכור את 2 הסטיקים הנוכחיים והוא ייקנה במחיר שקונים בחנות, ובמקביל אתה יכול לקנות 2 סטיקים של ג'יגה בזול, אז תעשה את זה

אחרת, תוסיף עוד 4 סטיקים, לא יקרה כלום אם תעבוד ב- T2, זה עדיף על להפסיד כמה מאות שקלים (שוב בהנחה שאתה לא אוברקלוקר שכל עשירית שניה בסופר פיי היא משוש חייו)

פורסם

לפותח התרד כמו שאמר הבחור מעלי..

אם אתה לא איזה OC ..וכו..אז תקנה עוד שתי סטיקים..(הבדלי ביצועים אתה לא תשים לב ממש...במיוחד שעד עכשיו היית בT2..)

פורסם

יש הבדל לא קטן בין 1T ל 2T

ואין כמעט הבדל בין מחיר של 2 סטיקים של 512MB לבין מחיר של סטיק של 1GB (שניהם Value כמובן)

פורסם

יש הבדל לא קטן בין 1T ל 2T

ואין כמעט הבדל בין מחיר של 2 סטיקים של 512MB לבין מחיר של סטיק של 1GB (שניהם Value כמובן)

כן, אבל כבר יש לו 2 של 512

פורסם

זה עדיין לא אומר שזכרונות סבירים של 1GB עולים מעל 2000 שקל

פורסם

לי יש מערכת:

amd a64 3000@2600

asus a8n e

kingston value 512X2

ושינוי מ- T2 ל- T1 הוריד לי שניה בסופר פי

י

ככה שני לא יודע אם כדאי לו להפסיד כסף על הסטיקים שיש לו כדי לעבור ל2 ג'יגה עם T1

אבל יש כאלה שהשניה הזו כן מפריעה להם, הם אוברקלוקרים רציניים, ומן הסתם יהיו להם זכרונות יותר מסבירים, ככה שלא איכפת להם להפסיד כסף על הסטיקים הנוכחיים, הם ממילא ייקנו סטיקים שהם אוברקלוקרים רציניים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים