פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים ידידה שלי עבדה לה על פוטושופ ובאה פתאום לשמור תמונה בפוטושופ ופתאום בום קפץ לה המסך הזה תמונה 1לאחר מכן היא ניסתה לעלות את המחשב ולפתוח את התמונה והיא לא נפתחה ואז היא מחקה אותה ושוב נפל המחשבתמונה 2והיא פוחדת כבר למחוק את התמונה עכשיו והיא לא יודעת מה לעשותואת האמת לא ראיתי אף פעם כזאת בעיה.מישהו יודע מה הבעיה אצלה במחשב??? נשמע לי ממש מוזר[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים דווקא ראיתי בעיות כאלה גם היו לי לא יודע אבל מה זה נראה לי זה חומרה ולא וירוסים שתבדוק אם הכל בסדר עם הלוח אם הספק מעבד!
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מפרט של ידידה שלך אם תוכל להשיג זה יעזור.בכל אופן תריץ MEMTEST86 דבר ראשון תן לו איזה לופ של שעה תראה אם יש שגיאות.
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מחבר היא הצליחה למחוק את הקובץ ואין בנתיים בעיותאבל כל מקרה זה המפרטומחר אני יריץ אצלה MEMTEST86[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים קודם כל משתתף בצערה על קניית תנור במסווה של מחשבכמו שאמרו לך בדיקת MEMTEST86וכמו כן בדיקת טמפרטורות
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מחבר כן אשכרה תנוראני לא אוהב פרסקוטסתם לדעת שמעתם על הלוח שלה? לא מכיר אותו...ומחר נריץ בדיקות ואני יחזור מחר עם תוצאות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.