פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים יש לי p2 שרציתי להפעיל בקיצור חיברתי הכל...2 נורות דולקות power וההר דיסק.. שניהם דולקים קבוע ולא מהבהבים...הריסט לא עובד אפשר רק להדליק לא לכבות...המאוורר של המעבד רץ חיברתי מסך לא רואים כלוםמה עושים?
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מחבר אין רעש... ואין לי רמקול.. אני לא יודע אם יש פנימי..אחי אני יסיג רמקול רק מה השם של החיבור שאני יחבר..
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים הרמקול הפנימי מתחבר בלוח אם ליד החיבורים של הפנל הקדמי (הפעלה ריסט מנורות)רשום SPK או משהוא כזה ליד החיבור של 4 פיניםהרמקול מתחבר לשני הקיצוניים בינהםשמע האפשרויות הן שהלך הכרטיס מסך או המעבד או הלוח אםאם תחבר רמקול או שכבר מחובר ולא תשמע כלום אז זה כנראה הלוח אם או המעבד
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים או שמשהו פשוט לא מחובר כמו שצריך... אני זוכר שפעם בלוחות הישנים היה צורך ממש לחבר את כל הכרטיסים והסטיקים ממש עד הסוף כי אחרת המחשב באמת כמו שאתה אומר לא היה עולה
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים יש מצב גם שהוא לא חיבר נכון את המעבד או שהוא לא מחובר עד הסוף היה אצל חבר שלי בעיה דומה לזאת ובסוף גיליתי שזה היה המעבד הוא לא חיבר אותו כמו שצריך וגם התעקמו לו קצת הרגלים של המעבד אבל סידרנו את זה בסוף.. חיחיחי ^^^
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.