פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים בצ'יפסט זה בדיוק מה שאמרתhttp://www.nvidia.com/page/nforce4_family.htmlאם אתה מדבר על לוחות שלמים אז תביא דגמים
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים לי היה K8NF9 והוא לא תומך SATA2 אלא רק SATA רגיל כשהתקנתי את הדריברים של הNFORCE הוא שאל אותי אם להתקין גם את הדריבר של הפייר וול אבל נראה לי שהוא שואל סתם לא נראה לי שיש פייר וול עוד הבדל הוא תדר ה HTT שעומד על 1000 ב NF4U \NF4SLI ועומד על 800 בNF4X
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים idanpאין דבר כזה לוח גם nForce 4 4x וגם nForce 4 Ultraגיל זה היה הפיירוול התוכנתי של nVidia שמצורף לכל לוח nForce 4 / 4x
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מחבר אני יודע אבל תיראו את זה שימו לב לדגם של הארד דיסק שמסומן ועכשיו תיראו תפרטים http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3693 ועוד תמונה מהביוס בקשר לפיירוול יש תמונה שלו על הקופסא של הלוח ..
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים אז ככהבקשר להארדיסק ההארדיסק תומך בSATA2 אבל הלוח לא תומךההארדיסק גם תומך בתקן SATA1 בגלל הלוח זה בדיוק התקן שהוא עובד כרגעבקשר לתמונה מהביוסזה לא SATA2 זה SATA 2כלומר מדובר פה על מיספור כמו שיש לך IDE PRIMERY וSECENDERY גם כאן נתנו לזה מספרים לנוחותהערה - אם יש לך רק הארדיסק אחד SATA אז תהפוך את הSATA שלא בשימוש לDISABLEבקשר לפיירוולעם הNF4 הרגיל מצורפת תוכנת פיירוול מבית NVIDIAבNF4U יש בצ'יפסט פיירוול חומרתי לא תוכנתי
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מחבר אה הבנתי ובכל זאת ההבדלים בין הU לרגיל לא כאלה משמעותיים :-Xעריכה:במקום לפתוח תרד חדש אני אשאל פהאיך הסטפינג הזהCBBHD 0450WPAW
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים עידן זה אתה שהיית אצל אלי כשמכרתי לו את הלוח יכולת לשאול אותי שם ... הסטפינג הוא די טוב בדרך כלל עושה 2700
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מחבר עידן זה אתה שהיית אצל אלי כשמכרתי לו את הלוח יכולת לשאול אותי שם ... הסטפינג הוא די טוב בדרך כלל עושה 2700 כן זה הייתי אני ניסינו תלוח המקסימום שהצלחנו עם המעבד הזה היה 2.9 לא יציב מעל הווינדוס לא עלה אפילו על 1.85V :'( תגיד מה המקיסומום שאתה הצלחת עם הלוח הזה?
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים כן זה הייתי אני ניסינו תלוח המקסימום שהצלחנו עם המעבד הזה היה 2.9 לא יציב מעל הווינדוס לא עלה אפילו על 1.85V :'( תגיד מה המקיסומום שאתה הצלחת עם הלוח הזה? זה המעבד מגביל זה לא הלוח ... מתח גבוה לא בהכרח מוסיף עוד MHZ (הגבול הוא בערך ב1.7 ) עם אופטרון של חבר שלי שעבר אצלי בדיקות הגענו ל3GHZ על 1.7 על BT ככה שזה לא הלוח אני הצלחתי עם הלוח הזה 345HTT יציב על מתח סטוק ! אל תשנו לו את המתח לצ'יפסט וכמובן תבטלו את ה C'n'Q
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.