פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים אתמול התקנתי WinXP Pro, והבעיה היא שלעתים באמצע העבודה על המחשב הווינדוס כולו פשוט קופא, לפרק זמן של דקה בערך, וא חוזר לעצמו תוך כדי ביצוע כל הפעולות שביצעתי עם העכבר במשך הזמן שהוא היה תקוע(כל היישומים והחלונות שנסיתי להפעיל בזמן שהווינדוס היה תקוע פתאום קופצים).אני משער שיש הרבה סיבות לתופעה, אולי בכל זאת למישהו יש מושג?
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים מחבר כל כמה זמן זה קורה?יש פעילות הארד דיסק בזמן הזה?פרקי הזמן בין הקפיאות משתנים, אבל בוא נגיד שמשהו כמו פעם בשעה וחצי..בקשר לפעילות ההארד דיסק, איך אני יכול לדעת?אכן יש לי רשת ביתית, אך היא מחוברת, למרות שהיא פועלת באיטיות די גדולה לעומת הווינדוס הקודם (Win98se).
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים תנסה לנתק את הרשת ולראות אם עדיין יש לך בעיות.אתה יכול לדעת אם ההארד דיסק שלך פועל לפי הרעש שהוא משמיע ולפי הנורת פעילות ההארד דיסק..
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים כנראה אתה מריץ הרבה יישומים באותו זמן וזה מה שגורם לווינדוס להיתקע כי אתה מעמיס על המעבד יותר מידי פעולות בוות אחת או שזה באג ידוע באיכס פי ;D
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים כנראה אתה מריץ הרבה יישומים באותו זמן וזה מה שגורם לווינדוס להיתקע כי אתה מעמיס על המעבד יותר מידי פעולות בוות אחת או שזה באג ידוע באיכס פי ;Dבאג ידוע?!לא לי, ולא נתקלתי בה על שום מערכת אחרת שעבדתי בה עם האקס פי.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים אני ראיתי את התופעות האילו ש XP מפסיק להגיב ואז חוזר לעצמו אחרי חצי דקה על שתי מערכות :intel 845 + P4 1500 + 256MB PC133 + 60GB/7200 + GF2 Pro 64MB + XP home leagalAliMagik + AMD 1400/266 + 256MB PC2100 + 40GB/7200 + TNT2 m64 32MB + XP Pro piratedלכל הדעות מערכות לא דומות בכלל.אין לי פתרון לתופעה, אבל זה רק מחזק את דעתי ש XP זו מערכת הפעלה דפוקה מהיסוד ונותר רק לקוות ש SP1 תתקן אותה.שתי המערכות פועלות מצויין עם 98SE ו 2000 אז תקלת חומרה זה לא ענין סביר.
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים לפחות אצלי זה לא ככה...דרך אגב: למי שיש עותק לא חוקי של ווינדוס, אל תבנו על הSP1 כי יש לו קוד מיוחד או משהו כזה...
פורסם 2002 בספטמבר 423 שנים למי שיש עותק לא חוקי של ווינדוס, אל תבנו על הSP1 כי יש לו קוד מיוחד או משהו כזה...[move]יש דרך לעקוף את הבעיה[/move]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.