פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים קורה לי שאחרי יומים שלושה שהמחשב דלוק המערכת תופסת נפח גדול בזכרון והיא נהיית איטיתזה קורה לו במיוחד עם כמה תוכנות שאחרי שאני מפעיל אותן הם משביתות לי את הזכרון ולא מחזירות אותו שהן ניסגרותהשאלה שלי היא אם משהו מכיר תוכנה שיוכולה לנקות את הזכרוןניסיתי כמה והם לא שוום כלום ב XP אז אם יש למשהו להמליץ מנסיון אני אשמח(זה בטח בעיה של עוד כמה אנשים פה)
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים מחבר אחי איזה מהירות תגובהכן עשיתי ריסטרט וזה הכן מנקה את הזכרון אבל זה לא פתרון טוב בשבילי
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים תמיד היתה לי בעית זיכרוןמאז שהתקנתי את הXPתן רשימה של תוכנות שאתה חושד בהן.כמובן שאני ממליץ להשאיר את המחשב דולק כמה ימים על SAFE MODE או אפילו על מצב רגיל, רק בלי לטעון את התוכנות הרגילות שלך, ותראה מה קורה. אולי התקנת איזו תוכנה שלא נכתבה כמו שצריך, והיא פשוט לא משחררת זכרון.דבר אחרון - בצע עדכון לWINDOWS. אולי אחד העדכונים פותר את הבעיה בה נתקלת.בהצלחה.
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים מחבר תוכנות כמו CLADVDXMPEGתוכנות לקידוד סרטים בעיקרעם אני לא מעלה אותה אז יש לי פחות בעית זכרון ( כלומר אני צריך לרסט לעיתים יותר רחוקות)
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים תוכנות כמו CLADVDXMPEGתוכנות לקידוד סרטים בעיקרעם אני לא מעלה אותה אז יש לי פחות בעית זכרון ( כלומר אני צריך לרסט לעיתים יותר רחוקות)אתה משאיר את התוכנות פועלות ? או שאתה מכבה אותן לפעמים ?תוכנות אלה נועדו להפיכת סרטים מ DVD ל DIVX (אם אני לא טועה). פעולות אלו, אם אתה מבצע אותן הרבה, עלולות באמת לגרום לבעיות בRESOURCES של ווינדוס, מאחר ואלו פעולות שדורשות משאבים עצומים מהמחשב.
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים אני מריץ את התוכנה מסיים סוגר ועדיין הזכרון מנופח עם זבל(כנראה)הייתי ממצליץ לך לחפש באתרי המפתחים של התוכונות הללו, או באתר GOOGLE , דווחים על תופעות דומות ממשתמשים אחרים. מאד ייתכן שהבעיה ידועה. כמו כן, באופן אישי, הייתי ממליץ לך לבצע BOOT אחרי שאתה מבצע המרה של סרטים, מאחר וזו פעול די כבדה, ועלולה להשאיר סימנים ועקבות במחשב (כפי שאתה מציין).
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים ד"א, איך הזיכרון הוירטואלי שלך מוגדר?? (על איזו מחיצה וכמה מקום פנוי יש בה?).
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים נסה את התוכנה mem turbo תוכנה דיי טובה לניקוי זכרון לינק : http://download.com.com/3001-2086-5067117.html מקווה שעזרתי :>
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים מחבר ד"א, איך הזיכרון הוירטואלי שלך מוגדר?? (על איזו מחיצה וכמה מקום פנוי יש בה?).לא נגעתי בVMבמחיצה של בוונדוס ( C:)יש הרבה מקום
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים תוריד את Cacheman, הוא עובד עם כל Windows ויש בו הרבה אפשרויותhttp://www.outertech.com/downloads.php?product=3&PHPSESSID=5e00478681fc7206f165d6df2492d49b
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.