פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים שלום לכולם.ככה, יש לי לוח אם GIGABYTE ובקשר לכרטיס קול שלו יש לי שתי שאלות:1. האם ניתן לחבר את החיבורי אודיו מקדימה ומאחורה? המוכר אמר לי שצריך לבחור, מישהו יכול לאמת לי את זה?2. איך אני משתיק את כל היציאות כאשר אני מחבר אוזניות, האם אפשר שזה יהיה אוטומטית.יש לי דגם GA8I945.עזרה...בבקשה, אני משתגע
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים אפשר לחבר את כל חיבורי האודיוכשאתה מכניס את הבננה של האוזניות לחיבור הקדמי אז האחורי מושתקזה הסטנדרט אם זה ככה גם אצלך בלוח תבדוק במדריך שלו
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מחבר לא... אמן וזה היה ככה...אם אני מנתק את כל החיבורים ואז מחבר את הקדמי, הקדמי עובד.ברגע שאני מחבר את האחוריים ונותן לו את הסוג שלהם, אז הקדמי מתנתק ואז לא משנה אם הוא מחובר או לא הוא לא עובד...בבקשה... עזרה...מישהו עם אותו הלוח????
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר שלום לכולם.רציתי להוסיף להודעה הראשונה....הוא לא מזהה את החיבור הקדמי אוטומטית. אני רוצה להגיע למצב שאני מחבר מקדימה, זה משתיק את היציאות מאחורה.אני יודע שהאופציה קיימת בדריבר אבל כנראה בגלל שהוא לא מזהה את החיבור אוטמטית, הוא לא יכול לעשות את זה... עזרה בבקשה...למישהו יש לוח אם דומה???אני כל כך נטרף על זה....
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים אתה בטוח שהרכבת כמו שצריך את החיבור הקדמי?אם כן אז כנראה תצטרך לחכות באמת למישהו עם לוח כזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.