פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים שלום, יש ברשותי מחשב עם הארד דיסק של WD 20 G.B אשר היום התחיל לעשות רעשים. אז ככה: מדליקים את המחשב,סופר זיכרון,מסך כחול עם כיתובית לבנה :"Memory Dump" משהו כזה,והוויינדוס לא עולה. הדיסק קשיח בנוסף עושה רעש של טאק,טאק,טאק. בבקשה עזרו לי,יש בו חומר חשוב מאוד! תמונות של אחים,של דודים,של דודיים רחוקים,של טיולים,מלא מידע,כתבות,ועוד ועוד דברים! אנא עזרו לי,אני מבטיח שלאחר הסידור של זה אני מבצע גיבוי מלא! כל חודש גיבוי! עזרו לי בבקשה!
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים לצערי נהרס הדיסק יש כל מיני תוכנות שמנסות לתקן לא זוכר בדיוק שמות אולי מישו עוד מעט יגיד לך אבל תנסה בינתיים לשים אותו במקפיא!!! ;D
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים מחבר "לשים במקפיא"האם להתייחס לזה?אני פשוט במצב כל כך נואש שאני לא יודע מה לעשות.
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים כן להתייחס קראתי כאן תרד שפתחו על זה ואמרו שזה עוזר תשים אותו במקפיא לשעה שעתיים
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים דבר ראשון תפסיק להשתמש בדיסק הכי מוקדם שאתה יכול, כול פעולה שאתה עושה מורידה את הסיכויים לשיחזור.תנסה לחבר את הדיסק כSLAVE במחשב אחר ותמשוך חומר מהמערכת, אם יש לך מזל תצליח להעביר חלק מהחומר. אם לא הולך אני חושב שEASY RECOVERY יכול לעזור אבל אני לא בטוח.
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים דבר ראשון תפסיק להשתמש בדיסק הכי מוקדם שאתה יכול, כול פעולה שאתה עושה מורידה את הסיכויים לשיחזור.תנסה לחבר את הדיסק כSLAVE במחשב אחר ותמשוך חומר מהמערכת, אם יש לך מזל תצליח להעביר חלק מהחומר.צודק בהחלט.ועוד משהו, לא תמיד ההארדיסק הולך לעזאזל, יש לי הארדיסק 80 ג'יגה שתיקתק והצלחתי לתקן אותו ככה:חיברתי אותו למחשב אחר כ-Slave, כשהמחשב התחיל לעלות הוא זיהה תקלות בהארדיסק (מן הסתם) ותיקן אותן.אחרי שגיביתי הכל, חיברתי את ההארדיסק חזרה במחשב שלי, ובמהלך ההתקנה של הווינדוס בחלק של הפירמוט, מחקתי את כל המחיצות כדי להגיע למצב שאני עושה פירמוט RAW (פירמוט שעושים להארדיסק בפעם הראשונה, זו הייתה הפואנטה, להחזיר את ההארדיסק למצב שהיה בהתחלה.בהצלחה.
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מחבר קודם כל,הביוס אינו מזהה את הדיסק קשיח.ובכלל,אני לא עובד איתו,הביוס אינו מזהה אותו.אני עובד עכשיו עם הארד דיסק של Maxtor 80GB.איך לעשות את הEasy recover? הרי הוא לא מזוהה ע"י הביוס.
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים אין לי מושג אם לא עשית טעות כלשהי בחיבורים\ביוס אז זה נראה די אבוד, הדבר הכי טוב שאני יכול לחשוב עליו כרגע זה שאם אתה יכול להשיג דיסק זהה תנסה להחליף בקר ולראות אם זה עובד.בלי זיהוי בביוס לא נראה לי שיש מה לעשות.
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים מחבר למגיב האחרון,אני ואבא שלי בחיפושים אחר דיסק דומה כבר כמה ימים טובים.שמעתי מאח של אבי, שהוא הצליח לתקן הרד דיסק ע"י החלפת בקר בלבד!אני מחפש בקר דומה, מקווה למצוא.
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אם תכניס אותו למקפיא לכמה שעות, זה עלול לעזור, אך לא ליותר מדי זמן(מספיק זמן אני מניח בשביל שתוכל לגבות את כל הדברים החשובים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.