פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים 1)יש לי זיכרונות מעולים שעושים 660MHZ בתיזמונים של 2.5-3-3ומעבד וניס E3 עד כמה אני אוכל להגיע עם הלוח במצב סינכרוני (1:1 ) על T1 ?! 2)איזה ביוס של הלוח הכי מומלץ לTCCD ? 3) ברצוני להליף את הקירור לצ'יפסט אבל אני יודע שכרטיסהמסך יגביל אותי מהבחינה הזאת אז קראתי פה שעמרי אמר שאפשר לעבוד עם החריץ התחתון על X8 , איך אני עושה את זה ? אני יודע שצריך להתעסק בג'מפרים אבל הביטו רגע בתמונה כפי שאנחנו רואים יש 6 קבוצות של ג'מפרים האם אני צריך להעביר רק חלק מהם ל SLI או את כולם ל SLI (אני מדבר על לעשות שהחריץ התחתון יעבוד על X8
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים עד כמה תגיע? תלוי רק במעבד שלךBIOS מומלץ תבדוק ב DFI-Street את הגרסה החדשה ביותר של Oscar Wu ל TCCDאני מאמין שב Manual של הלוח תמצא איך לעבוד עם החריץ התחתון ב x8
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים מחבר האמת לא כל כך הסתדרתי עם ה DFI STREET אבל מצאתי את זה http://www.techpowerup.com/articles/other/114 רשום למטה שה 1- זה ל TCCD אבל אני לא יודע איזה גרסאת בטה של אוסקר WU להוריד
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים הגרסאות של 1 ו3 הם לTCCDתנסה את ה702-1 ואת ה702-3הMANUAL של הDFI הוא אחד הגרועים שראיתי אי פעםלא כתוב בו כמעט כלום.כדי להשתמש בסלוט התחתון בX8 תעביר את הג'מפרים בין הסלוטים למצב SLI
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.