עבור לתוכן

חריטה על פרספקס...

Featured Replies

פורסם

אנשים, איזה ראש הכי טוב לפי דעתכם לחריטה על פרספקס..

תודה לעונים... :xyxthumbs:

פורסם

תלוי בסוג החריטה: בעובי, ברוחב, בצורה שאתה רוצה לחרוט, אם זה לצורך קירצוף... יש בסטיקים הסבר הקיף על כל הראשים שיש כולל השימוש המומלץ שלהם.

פורסם
  • מחבר

אני יעלה תמונה תגידו לי איזה ראש הכי טוב..

תודה אנשים  :xyxthumbs:

עריכה: אפשר לחרוט גם עם מלחם נכון !?, זה יותר קל ?!

תגידבו בבקשה :nixweiss:

[attachment deleted by admin]

פורסם

אפשר לחרוט עם מלחם .

יש כאלו שיגדיו שזה יותר קל - כמוני.

יש כאלו שיגדיו שדרמל עדיף ( כמו IG)

אני מציעה לך לקחת חתיכת פרספקס קטנה ולהתנסות עם שניהם, תראה מה יותר נוח לך ואז תחליט במה להשתמש.

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחח בדיוק אמרו לי לשאול אותך בפרטי....

אני ינסה את מה שאמרת אחי, אנסה את שניהם, פשוט מלחם נראה יותר קל כי יש יותר רגש אבל הוא עושה חריטה לא הכי מדויקת...

:xyxthumbs:

פורסם

אפשר לחרוט עם מלחם .

יש כאלו שיגדיו שזה יותר קל - כמוני.

יש כאלו שיגדיו שדרמל עדיף ( כמו IG)

אני מציעה לך לקחת חתיכת פרספקס קטנה ולהתנסות עם שניהם, תראה מה יותר נוח לך ואז תחליט במה להשתמש.

;)

אם אתה רוצה תנסה עם מלחם, אני מציע לך לחרוט עם דראמל וראש רחב וגס יחסית כדי לקרצף טוב את החריטה. מומלץ גם להשתמש בראש קצת יותר עדין וקטן כדי לחרוט מסגרת לכל אות (זה מבליט יותר טוב את החריטה)

דבר נוסף שאני יכול להמליץ לך עליו הוא שרצוי לפני החריטה לעבור עם דיסקית חיתוך ולעשות מסגרת ראשונית עבור כל אות, זה יגביל את התנועה של הדראמל בזמן הקירצוף ותוכל לתקן ולשפר פינות אם תרצה.

אחרי החריטה\ קירצוף רצוי לעבור עם נייר שיוף בצורה עדינה (לא לשייף ממש) את החריטה עצמה כדי להיפטר משבבים שנדבקו בגלל חום וכל מיני איזורים שלא ירדו בצורה אחידה (מעין להבים שנשארות אחרי קירצוף...)

פורסם
  • מחבר

IG תודה רבה לך אחי, עזרת לי מאוד !!!

:xyxthumbs:

פורסם

חשוב שתעבוד עם משקפי מגן, תאמין לי שאתה לא רוצה שבב פרספקס בעין, זה סיוט שאתה לא יכול לתאר.

בנוסף לנוחות תעבוד עם מכנס ארוך וחולצה עם שרוולים, כדי שלא יעופו לך שביבים חמים על הגוף, זה גם די מעצבן.

פורסם

כן... מניסיון, שבבי פרספקס בעיניים- לא נעים.

בהום סנטר ובכל חנויות ה"עשה זאת בעצמך" יש מגוון של משקפי מגן ב15-25 ש"ח....

ו... על לא דבר :)

עוד טיפ: אם שרטת את הפרספקס במקום שלא היית צריך, תשים על השריטה קצת אציטון, זה יחליק אותה ואולי אפילו יעלים (תלוי באציטון ובשריטה :P)

רק אל תגזים עם האציטון... שים טיפה ותחכה חצי שעה, אחרי זה תנגב עם מטלית לחה.

פורסם

אתה מציע לו דברים מגונים IG. :)

:לא כל סוגי האציטון מחבבים פרספקס והוא לא אותם, פעם ניסתי לנקות איזה כתם מפרספקס בעזרת אציטון וניהיה לי כתם עוד יותר גדול לבן ומגעיל שאי אפשר להוריד, זה אכל את הפרספקס. אז אם מתמשים באציטון חובה לנסות על חתיכה נפרדת..

חבל תיהיה לו סתם אוגמת נפש אחרי שהוא עבד כל כך הרבה על החריטה

פורסם

שוב צודק !

:s07: שכחתי להזכיר את העובדה שחלק מהממיסים האורגניים יכולים ליצור כתמים לבנים, כמו שדבק מגע משאיר... אני בד"כ משתמש במדלל צבע, אבל אני זיכר שניסיתי עם איזה אציטון ישן שהייה בבית והוא כמעט מחק לגמרי את השריטה... כוהל רפואי נראה לי משאיר את הלבן (אבל אני לא בטוח... ניסיתי כלכך הרבה ממיסים אורגניים- מדללי צבע, אציטון, כוהלים שונים ועוד חומרים, שאני כבר לא זוכר מה יותר טוב... כמו שאמרתי, אני משתמש במדלל צבע, יש לי בערך 4 ליטר ממנו :alcoholic:)

פורסם

אני כמעט בטוח שאציטון כחול הוא הידידותי ביותר מבין כולם. והוא זה שאמור לעשות את העבודה..

פורסם

למה הוא צריך ליבדוק עשרות סוגים פשוט וקל קח מדלל צבע עושה עבודה טובה מאד גם אני עשיתי איתו אחרי שקישקשתי על הפרספקס חחחח עים טוש שקפים

פורסם

הוא לא צריך לעשות שום דבר, חוץ מלבדוק את מה שיש לו על פיסה קטנה של פרספקס (אגב, עוד משהו ששכחתי לציין: הלבן מופיע כמה דקות אחרי מריחת החומר, ומתחזק אם שוטפים במים... אל תצפה לתוצאה מיידית). אנחנו בעצמנו כבר בדקנו כמה וכמה סוגים, ומנסים לעזור לאנשים בפורום, מהניסיון שלנו.

pro modder, אני יודע שהאציטון הכחול ידידותי, אבל הוא גם חלש יחסית (דרוש הרבה מימנו- שוב, יחסית... ולוקח לו קצת יותר זמן...) ככה שכדי לזרז עניינים, אם יש אפשרות להישתמש במשהו אחר שלא מזיק אז למה לא לנסות ::)

בכול מקרה, אם לא רוצים לקחת סיכונים, אז אציטון כחול יעשה את העבודה :xyxthumbs:

תמרח קצת אציטון על השריטה עצמה (לא יותר מידי בצדדים), תספיג מטלית בגודל השריטה, שאין לה שימוש ואפשר לזרוק (לא נייר או מטליות סינטטיות שמתפרקות בקלות...) באציטון, ותשים על השריטה. תוך שעה בערך זה אמור לעשות את העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים