פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים איך שאני נכנס לתוכנה הוא רושם לי להקיש שם משתמש אימילל סיסמא וכל זהמה אני רושם שם???
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים הוא מנסה להתחבר לרשת. בטל את האופציה. אני חושב שקוראים לזה PRIMENET או משו.
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מאמצת את המעבד למקסימום על מנת שיפלוט כמה שיותר חום (ויצרוך כמה שיותר חשמל) על מנת לבדוק אם יש בעיית חום / ספק לא מספיק חזקאו חוסר יציבות כמובן
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מחבר נכנסתי ל prime95 ועשיתי מה שאמרת... אבל אז יש לי כמה אפשרויות:Small FFTsIn-place large FFTsBlendCustomניסיתי את כולם אבל אף אחד מהם לא מביאה את המעבד שלי למאמץ קבוע על 100 אחוז (לפי מה שאני רואה ב Task Manager)ד"א - מה זה FPU?
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים נ In-place large FFTs ד"א - מה זה FPU?fpu - Floating Point Unitזה כבר יאמץ לך את המעבד...fpu זו הדרך של המחשב להתמודד עם חישובים אריתמתיים מסובכים(או משהו כזה) קשור גם להתמודדות שלו עם מספרים מסוג(real ו integer ) זה נועד לגרום למעבד להזיע בקיצור ;D
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים small fft's מאמץ רק את המעבד ובצורה הטובה ביותר (שפריים מסוגלת, s&m עושה את זה טוב יותר)
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים מישהו יכול להגיד לי מאיפה מורידים s&m שפועל? הורדתי גרסה של התכנה והווא מבקש תקליטון a ואין לי כונן a בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.