עבור לתוכן

מתלבט בין A8N SLI PREMIUM ל ULTRA-D

Featured Replies

פורסם

מגניב :xyxthumbs:

אבל יש איזשהי אפשרות תוך כדי משחק לראות על כמה FPS אני עומד?

למשל באחד מה 3D-shoothers, או כל משחק אחר?

• תגובות 49
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר...

תוריד את התוכנה הנקראת fraps

פורסם

מאיפב אפשר להוריד אותה ?

פורסם

מאיפב אפשר להוריד אותה ?

קשה להריץ חיפוש בגוגל עם הערך "fraps"? אני מאמין שלא.

פורסם

זה באמת שייך לפה?

אולי אני אעביר את כל הדיון לגרפיקה ותצוגה וזהו?

פורסם
  • מחבר

פאק איזה ספאמרים....ול-LiorP23 גם בדקתי על גירסת ה-sli של ה-dfi ועדיין ה-asus יותר טוב ואחרי שרבתם 3 עמודים עדיין חוץ מ-2 לא ענו לי על השאלה.... :s05: :s05: :s05: :s05: :bash: :bash: :bash: :bash:

פורסם

פאק איזה ספאמרים....ול-LiorP23 גם בדקתי על גירסת ה-sli של ה-dfi ועדיין ה-asus יותר טוב ואחרי שרבתם 3 עמודים עדיין חוץ מ-2 לא ענו לי על השאלה.... :s05: :s05: :s05: :s05: :bash: :bash: :bash: :bash:

לא נראה לי שבדקת ברצינות.

גרסת הSLI של לוחות הLANPARTY היא אולי אחת הגרסאות הכי מהוללות של לוח SLI לאוברקלוקרים - אך היא עולה 300 שקל יותר.

לעומת זאת, קיימת גרסאת הINFINITY, ואם היית טורח לקרוא ביקורות, היית מבין שזה לוח לא פחות מדהים לOC, אם כי מכוער ודל פיצ'רים.

"

Conclusion

Though DFI with its Infinity series tosses away many of the things that gamers have come to expect from them, the board offers in spades what counts most - performance.

Instead of the colourful, bright, feature laden board layouts of DFI's Lanparty series, we are presented with a compartively spartan board. Because of that though, this board will let system builders design truly a wolf in sheeps clothing. The board's visuals are no indication of the awesomeness that lies within.

The board overclocks amazingly, and we will hopefully have more time to play with this board to see just how far it is able to go.

If you or anyone else you know happens to be in the market for an inexpensive SLI motherboard, this is the one to pick. SLI and amazing overclocking for little price is something that doesn't exist in the market currently, so this board is definitely going to fill a niche that many people will be happy to pick up.

"

http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/DFIinfinitysli/9.html

אתה מוזמן לקרוא עוד ביקורות, כולן אומרות אותו דבר. הלוח אגב עולה פחות מ-900 שקלים.

השורה התחתונה, אם אתה מחפש לוח מדהים לOC וצריך SLI - DFI INFINITY SLI. לא צריך SLI או שאתה מבין שהסיכוי שתשתמש בזה קטן וחבל על הכסף -

LANPARTY ULTRA-D. לא מחפש OC (או מתכוון לOC מינורי) ועדיין מתעקש על SLI, ומחפש לוח עתיר פיצ'רים? ASUS A8N.

וכמו שציינו, ל-ABIT יש אופציה ללוח SLI מצויין, שיתאים לתקציב שלך, יהיה עמוס בפיצ'רים, ויבצע OC בצורה טובה מאוד.

פורסם

DFi LanParty UT NF4 SLI-D לא עולה יותר מ Asus A8N-SLI Premium

שניהם בעלי אותם הביצועים

ההבדל הוא בפיצ'רים

אני רק הצעתי שתבדוק גם אותו

פורסם

סליחה, התכוונתי ל-DR.

פורסם

ל-Dr. n00b תקרא ואז תגיד קודם כל אמרתי שאני מדבר על שתי הלוחות אם האלו ולא על אחרים וגם שאני לא רוצה את ה-dfi infinty כי יש לו חרא של כ.קול לאומת האחרים....

פורסם

אם תתכנן על SLI לך על ה- DFI LANPARTY SLI-DR לוח שקיבל רק

ביקורות מעולות,לגבי האסוס מסכים אם מה שאמרו פה עליו רק שלדעתי DFI

עדיף בגלל יכולות ה O.C ושאר הפיצ'רים שמגיעים בבאנדל העשיר שבא עם הלוח.

פורסם

ל-Dr. n00b תקרא ואז תגיד קודם כל אמרתי שאני מדבר על שתי הלוחות אם האלו ולא על אחרים וגם שאני לא רוצה את ה-dfi infinty כי יש לו חרא של כ.קול לאומת האחרים....

אם זה השיקול שלך בקניה, כרטיס הקול, אז צר לי לפוצץ לך את הבועה, אבל זה שתשקיע עוד 400 שקל על לוח לא אומר שתקבל X-FI, פתרון הקול של DFI בסדרת LANPARTY הוא אותו AC97 רק מורחק מהלוח למנוע רעש סטטי (ואין לו אפילו יציאה אופטית), ובאסוס מדובר על דגם מעט מתקדם יותר של אותו חרא.

ןלכן אני אחזור על אותה מנטרה בתקווה שהפעם זה יקלט, ואם לא אצלך אז אצל מישהו אחר שקורא - קונים לוח עם מינימום הפיצ'רים שבאמת צריכים, (כן זה אומר שאם 99% שלא תשתמש בSLI ואתה גם לא קונה כרטיס חזק עכשיו אז כדאי לוותר גם על זה) במיוחד במערכות תקציביות, ואת השאר משקיעים איפה שתמיד טוב להוסיף - בכרטיס המסך, במערכת הרמקולים, בהארדיסק.

פורסם

הוא דיבר על השבב קול של ה Infinity שהוא ה ALC655

מול ALC850 ב DFI LanParty (שם זה מודול שלם שנקרא Karajan) וב Asus

פורסם

בהבדל בין ה SLI INFINITI ל ASUS A8N \ DFI LANPARTY

אתה קונה כרטיס קול שקורע כל כרטיס משולב

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי כלום ממה שרשמתם אולי פשוט כל אחד יכתוב מה לדעתו כדאי וזהו.... :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים