פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים אממ אני מתקשה לחבר את שתי הכניסות האלה ללוח אם..מישהו יכול לעזור?למארז יש כמה חוטים..:Mic BiasMicGNDL InL OutR InR Outללוח אם יש את החיבורים האלה:MicGNDFront RFront LRear RRear Lהשאלה היא מה הולך למה?
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים בוא תתחיל בלפתוח את הספר של הלוח אם בעמוד הנכון ותבדוק איפה רשום לך את התרשים של החיבורים הנ"ל ... ופה גם נסיים..
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר פתחתי את הספר וניסיתי לחבר.. אך כנראה לא חיברתי למקומות הנכונים..בעיקר את החיבורים של האודיו עצמו (המיקרופון, ה-GND היו קלים)ובמקום לנסות לעזור אתה אומר לי לפתוח ספר וזהו?אבל זו בדיוק הבעיה.. שבחיבורים כתוב משהו אחר ועל החוטים כתוב משהו אחר..
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מממ תשמע יכול להיות באמת שהספר הוא ספר כללי לסדרת לוחות אם ...בוא תנסה להיכנס לאתר של הלוח אם שלך ולהוריד את המדריך המדויק משם ... ותודיע אם מצאת את התרשים.
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר זה איזה לוח אם של PC Partner.. לפנטיום 4.. סוקט 478..לא זוכר את הדגם.. של חבר שלי..פשוט הוא לא יודע איך לחבר וגם אני קצת הסתבכתי.. אני ינסה למצוא את האתר..
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים אממ אני מתקשה לחבר את שתי הכניסות האלה ללוח אם..מישהו יכול לעזור?למארז יש כמה חוטים..: BiasMic MicGND GNDFront L L InRear L L OutFront R R InRear R R Outללוח אם יש את החיבורים האלה:MicGNDFront RFront LRear RRear Lהשאלה היא מה הולך למה?אגב לא יזיק לשחק בזה טיפה נזק לא יקרה בשום דרך שהיא.. אגב עד כמה שאני יודע זה מבטל את היציאות מאחור
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים כן ... זה לא בא בנוסף זה בטוח....זה יבטל את היציאות מאחורה לכן תחשוב טוב ... עדיף אולי לשים רק את המיקרופון מקדימה ... או מקרופון וסאונג קדמי בלבד... כי אין צורך ליותר זה רק יצור סרבול עם הכבלים סביב מערכת המחשב...
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים היציאות האחוריות מתבטלות רק בחיבור האוזניות לחיבור הקדמי(בדומה לחיבור אוזניות במערכת סטראו, רמקולים מתבטלים ברגע חיבור האוזניות)כנ"ל לגבי המיקרופון.יציאה קדמית מאוד שימושית אם יש צורך להשתמש באוזניות (יותר נוח לחבר מקדימה, תסכימו...)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.