פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים היי יש לי פה מחשב קצת ישן, שישמש את האחים הקטנים לאינטרנט/משחקים/אופיס... הנה המפרט שלו פחות או יותר: פנטיום 3 - 500mhz MB: ABIT BX6 128MB SDRAM 9GB HD Panasonic CD-R (צורב במהירות x4... אם אני לא טועה) TOSHIBA CDROM x40 כרטיס קול (Diamond Monster sound mx300) איזו מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין עליו? (עד היום היה מותקן עליו win98 se)... האם כדאי ללכת על XP? הוא יסחוב עליו? או על windows millenium? א להישאר עם win98se ? דרך אגב - רצוי שלמערכת הפעלה תהיה תמיכה מלאה בעברית ("התחל" במקום "start") בתודה מראש, דודי.
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים כן תשאר עם ה WIN 98 SE זה הכי טוב ! למפרט הזה נראה לי שזה היא המערכת המושלמת !
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים ומה לגבי win2k ?גם כן לא הייתי ממליץ.ובקשר לשאלה שלך האם עדיף שהוינדוס יהיה עם תמיכה בעיברית (windows enabled) או כולו בעברית (localized), עדיף שיהיה עם תמיכה בעברית כי אז יש פחות מקום לטעיות ואי-תאימות.. אלא אם כן יש למישהו בעיה בקריאת אנגילת.
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים תחשוב על זה ככה אחרי שהמערכת גמורה, לוקחים ומשנים לה את הקוד בשביל מטרה אחת בלבד שהיא תעבוד בשפה אחרת. יותר יציבה היא בטוח לא תהיה אחרי השינוי, אבל תמיד יש מקום ל"טעויות" חוץ מההמרה לעברית, ההמרה משמאל לימין וכו'.. לכן המערכת ה-localized תהיה בעלת יותר באגים ופחות יציבה.
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים הייתי ממליץ לך להשאר עם מה שיש לך. אלא אם כן תחליט לשדרג מחשב ואז הייתי ממליץ לך לעבור ל XP. אני אומר את זה מהסיבה שלדוד שלי יש מחשב טיפה יותר טוב ועדיין קצת איטי עם ה XP שיש לו.
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים תתקין win 2k בלי לחשוב פעמיים.... אומנים מערכת הפעלה זו כבדה יותר מרוב מערכת ההפעלה כגון : win 98 , win 95 , win me אך השימוש בה שווה כל רגע... היא יודעת לנהל זכרון הרבה יותר טוב מהמערכות הנ"ל ובכך המחשב יכול לעבוד ימים רצופים ללא בעיות. מומלץ ביותר!
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים היא יודעת לנהל זכרון הרבה יותר טוב מהמערכות הנ"ל ובכך המחשב יכול לעבוד ימים רצופים ללא בעיות. מומלץ ביותר! לא למחשבים חלשים. זה פשוט לא ישתלם לך, היא תקח יותר משאבים משהיא תחסוך במחשב שלך..
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים אולי הוא עבד מצויין אבל השאלה איך הוא היה עובד בהשוואה לווין 98 הקלה בהרבה, ובעלת דרישות מערכת יותר נמוכות מה-2000.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים אני מריץ XP פרו על מחשב חלש יותר פנטיום 3 450 עם 64 מגה זיכרון וזה במקביל ל-98 שפועל באותו מחשב (לא באותו זמן)ואני לא מרגיש שהמערכת פועלת לי לאט או בקושי סוחבת דווקא הכל רץ מהר מאוד בדיוק כמו ב-98 שמותקן לי על כונן נפרדויותר טוב מזה גם לא אין בעיות רציניות (חוץ מהכרטיס קול שכנראה הלך לעולמו)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.