פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים קודם כל על האריזה של המעבד 38000 כפול ליבה אני לא מוצא את המדבקה שרשום עליה את הסטפינג, ונראה לי שהורידו אותה, חוץ מזה המוצר סגור הרמטי.בקשר ללוחם אם הוא הגיע פתוח וכשפתחתי את הקופסא הלוח אם עצמו היה מעל השקית כאשר מתחתיו שכבה דקה של מן ריפוד להגנת המוצר..המוצרים לא הגיעו במשלוח מארה"ב אלא על ידי קרובי משפחה שלי אז יכול להיות שעצרו אותם בשדה תעופה לבדיקות..... עכשיו איך אני יכול לברר את הסטפינג של הלוח אם ואיך אני יכול על ידי הסתכלות לראות ששום דבר לא נפגע בו.....תודה לכל מי שיעזור..
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים הסטפינג רשום באותיות ומספרים על המעבד עצמולא מדבקה ולא בטיחזה לא משהו שאפשר לבוא ולתלוש
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר סבבה יש לי שלוש שורות רשומות באותיות ומספרים על המעבד, איזה שורה זה הסטפינג? השניה?אם כן LDBHE 0538RPMW
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים כן, זאת השורה של הסטפינג... מצטער אבל פה נגמרת היכולת\נגמר הידע שלי שיכול לעזור לך
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים האיזכור היחיד שמצאתי ברשת לגבי הסטפינג הנ"ל זה 2500MHz, לא ברור אם זה מקסימום, באיזה מתחמה שכן זה עם 2 סטיקים של 1GB כל אחדככה שסביר ביותר להניח שהם הגבילו לו את האוברקלוק
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים לא..כי זה היה עם שתי סטיקים של 1 גיגה כל אחד..והם גרועים לאובר.. אבל מה שהכי טוב זה שתנסה.. בהצלחה..ותתחדש..
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים לא כל מקלות של ג'יגה כל כך גרועים לאוברקלוק.בכלאופן, אי אפשר להסיק הרבה מהסטפינג, ואתה תאלץ לנסות ולראות.בנוגע ללוח אם, אם אין נזק פיזי נראה לעין, גם אין ברירה אלא לחבר ולנסות.
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/SideBySide.aspx?opn=ADA3800DAA5CD&opn=ADA3800DAA5BVה-STEPPING רק נותן אפשרות לקבל זכרונות לא רגילים, כלומר DDR500 או DDR550.למעבד הזה יש STEP E4 או STEP E6, שניהם בסדר גמור, הבעיה ניראת בזכרונות
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים לא כל מקלות של ג'יגה כל כך גרועים לאוברקלוק. בהחלט צודק. דוגמא טובה הם זיכרונות uccc למינהם, ואת ה ballistix המופלאים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.