פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים היה לי XP ו 98 בשתי מחיצות נפרדות.קיצר נוצרו לי האפשרויות לבחירת מערכת ההפעלה כשאני מעלה ת'מחשב.אחרי שפרמטתי תמחיצה של הXP נשארו לי שתי האפשרויות.אמרו לי שצריכים למחוק תשורה של הXP בBOOT.INIאז מחקתית עכשיו שאני מפעיל תמחשב נוצרה לי אפשרות שנייה:1.Microsoft Windows2.Windows Defaultכשאני לוחץ על האפשרות השנייה הוא פשוט עושה רסט אני וחייב ללחוץ על האפשרות השנייה.השאלה: איך אני מעלה את ה98 אוטמטית בלי לבחור?מקווה שהסברתי את עצמי נכון הפעם. :-\
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים אומנם פתחת את ההודעה בפורום המתאים, וגם נתת כותרת עניינית אבל רואים שלא עברת על מדיניות הפורם בהודעות הסטיקי בראש הפורום: אין להקפיץ ת'רדים בידי היוצרים שלהם. אם מישהו רוצה להגיב לנושא שלכם הוא יגיב, אל תקפיצו את הת'רד כדי למשוך תשומת לב מיותרת,נושאים שיוקפצו ע"י יוצריהם יינעלו מיד.בכל זאת אתה משתמש חדש לכן אני לא מתכוון לנעול את הדיון, אבל אני מבקש שוב, תקרא את המדיניות ותפנים! לא כתבנו אותה סתם!!אתה צריך לשנות את ה default ל-win98 במקום ה-XP.. אם זה לא יעזור אז תעתיק לכאן את ה-boot.ini ונראה בדיוק מה לא בסדר בו.
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים מחבר תודה על ההבהרה אני יקרא את המדניות.בכל זאת אני עדיין לא מצליח.Boot.ini-------------------------------[boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS[operating systems]C:\="Microsoft Windows"-------------------------------ניסיתי לברר אצל חברים אחרים שיש להם אותה מערכת הפעלהאבל אין להם בכלל boot.ini ??? ???
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים "partition(2)" נראה לי זה מראה על שתי מערכות איפה שכתוב default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS[operating systems]C:\="Microsoft Windows"נראה לי צריך לשנות ל default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows 98 " /fastdetectחכה לתשובה וודאית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.