פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים שלום,יש לי לוח של GIGABYTE , דגם GA-8S661FXM-775 ודיסק קשיח WD 80 SATAמידי פעם (כבר קרה לי לפחות 3 פעמים) המחשב עשה RESTART מעצמו והדיסק פתאום לא זוהה, כלומר הייתה הודעה שאין מערכת הפעלה והדיסק עצמו לא זוהה גם בביוס.. לאחר פתיחת המארז חיבור מחדש של כבל הSATA, הדיסק עלה ועבד כרגיל. לאחר שבועיים שוב אותה תופעה, אז כבר החלפתי את כבל הSATA הדיסק עלה , הכל טוב יפה ושלשום שוב זה קרה.השאלה שלי היא, אם יש דרך מדוייקת (תוכנה למשל) לדעת איפה התקלה בדיסק הקשיח או בלוח אם (בקר SATA) ?המחשב כרגע עובד שוב כרגיל, אך הדבר בטח יחזור על עצמו.תודה,
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים היי , קליק ימני על מחשב שלי ניהול , בכלי מערכת , תלחץ על מציג האירועים , ועל מערכת, זה יציג לך על כל האירועים שקרו ,וגם יש פתרון לתקן כלומר אם תלחץ פעמייםעל סוג הבעיה ותלחץ על מידע נוסף זה שמסומן בכחול ותלחץ על כן , זה ישלח מידע באינטרנט ותקבל תשובה . בהצלחה דני
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר דני תודה.אך כבר בדקתי את זה מספר פעמים. לא מופיעים תקלות או אזהרות במציג האירועים.יש למישהו פיתרון אחר ? יש איזהשהי תוכנה לבדיקת בקרי הלוח ?
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים זה רק יכול להגרם כאשר קבל הsata זז ממקומותחזק אותולגבי התוכנה אני לא יודע
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר זה בטוח לא קשור לכבל SATA. החומרה חדשה, החיבורים תקינים, הכבל הוחלף כבר.המחשב לא זז בצורה כזאת שהכבל נותק. יש רעיונות נוספים ?לפני שאחליף את הלוח...
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים היי קליק ימני על מחשב שלי מאפיינים , מתקדם , למטה על הפעלה ושיחזור תלחץ על הגדרות , למטה , כשל מערכת , תוציא את ה V מהפעל מחדש באופן אוטומטי . בפעם הבאה שיהיה לך ריסטארט אוטומטי , וינדוס יעצר על התקלה .
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר לאחר שמתבצעRESTART המחשב לא מזהה את הדיסק כך שלא ניתן להגיע למצב הנ"ל.כאשר המחשב עולה אין שום תזכורת או מזכר לגבי התקלה. המערכת תקינה לחלוטין.
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים היתה לי גם בעיה כזו +- ? בכל מקרה, זה היה בעיה בדיסק (כי היו לי דיסקים אחרים במחשב שעבדו בלי בעיה...)
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים יכול להיות שמשהו מקצר לך , אם יש לך ספק אחר תחליף ותראה אם הבעיה חוזרת . גם יכול להיות שאיזה כרטיס PCI מקצר . גם יכול להיות שאיזה בורג מעצבן נתקע בין הלוח לתושבת שלו זה קרה לי כבר .
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר הכל כבר נבדק אין כרטיסים בכלל (הכל ONBAORD)הברגים מוברגים עם מבודדים, ספק כוח חדש.הדילמה היא האם התקלה בדיסק הקשיח או בלוחאם ?
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר שלום,החלפתי את הלוח אם לפני מס שעות. (אותו דגם בדיוק) מאז המחשב רץ... מקווה שזה באמת נפתר.תודה לכל מי שניסה לעזור.רועי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.