פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מדי פעם אני רואה בTask Manager שהSVCHOST לוקח יותר מידי משאבים זה קורה מדי פעם ודיי תוקע את המחשב, בדרך כלל SVCHOST הספציפי הזה לוקח 30MB מהזיכרון לעומת שאר תהליכי הSVCHOST שלוקחים בסביבות ה5MB. משהו פה לא בסדר? והאם יש עוד תוכנות לפי התמונה שיכולות להיות וירוסים וכו'? http://img358.imageshack.us/img358/2843/fucksvc1ia.jpg
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים אתה גם עושה AUTOMATIC UPDATES ?האם אתה מחובר ישירות לאינטרנט במחשב, או דרך ROUTER/רשת ?נסה גם לכתוב NETSTAT -B ב START->CMD כשאתה לא מריץ אף תוכנה שאמורה לדבר דרך האינרטנט.
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר יש לי איזו בעיה עם העידכונים כנראה בגלל העותק הלא חוקי אבל אסור לדבר על זה :-X .אני מחובר דרך ראוטר.כתבתי אין כלום... לא מראה שום כתובות IP או משהו.
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים הבעיה שזה SVCHOST, שזה לא אומר בדיוק מה התהליך הבעייתי, ככה שקשה להגיד אם איזה עדכון של MICROSOFT יסדר את זה, או יש לך איזו תוכנה במחשב שמתפקדת כשירות בעייתי...הייתי מנסה לבטל זמנית כל מני תוכנות שיש לך ICON שלהם ב TOOLBAR (כמו אנטיוירוס, אנטי ספיירור, כונן וירטואלי וכו'), ולראות אם זה משפיע או לא.---כמובן יתכן שעדיין מדובר בוירוס/ SPYWARE ולכן גם מומלץ להריץ HIJACKHIS ולראות ב LOG אם יש משהו חשוד שם.
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים א) לי אין כאלו (מקס 18 מגה)ב) לא כאלו שלוקחים 99% מהמעבד...נסה ב DOS לרשום TASKLIST /SVCזה אמור לרשום לכל SVCHOST איזה שירותים הוא מספק ואז להשוות את ה PID שלו עם ה PID בריצת TASKLIST רגילה ולבדוק מי מהם לוקח את ה 99% ולראות מה ה SERVICES שהוא מספק.
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים א) לי אין כאלו (מקס 18 מגה)ב) לא כאלו שלוקחים 99% מהמעבד...א) לי יש כזהב) לא שמתי לב ל99%...עריכה:ואלו הSERVICES שמרכיבים אותוAudioSrv, BITS, CryptSvc, Dhcp, dmserver,EventSystem, FastUserSwitchingCompatibility,helpsvc, HidServ, lanmanserver,lanmanworkstation, Netman, Nla, RasMan,SENS, ShellHWDetection, TapiSrv, Themes,TrkWks, W32Time, winmgmt, wuauserv, WZCSVC
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים עפ"י המספרתסתכל ב TASKLIST איזה PID יש לSVCHOST הסוררואז בTASKLIST /SVC תחפש את אותו הPID ותראה ממה הוא מורכב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.