פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים שבת שלום !!קיבלתי ממישהו מחשב שהו לא צריך יותר... ונתקלתי בכמה בעיות איתו.במחשב מותק וינדוס שכולו מבולגן מדובר על windowsxp home.רציתי לפרמט אותו ולהתקין וינדוס חדש אך נתקלתי בבעיה רצינית.ה CDROM וה FLOPPY לא עובדים. עכשיו מה שמוזר הוא שהמחשב כן מזהה אותם בבאיוס (Phoenix - AwardBIOS v6.00PG),chipset: SiS 651 rev 2OEM sign-on: W7005SMS V1.1 070903 11:41:51אך כאשר אני מכניס דיסק לתוך הסידירום ומנסה לעשות לו בוט מהסידירום פתאום הוא לא מזהה אותו.וגם כאשר הוא כן מזהה אותו בלי הדיסק והוינדוס עולה הוא לא מצליח לקרוא שום דיסק ורושם שאין דיסק בכונן אותו הדבר עם ה FLOPPY.נסיתי לאפס הגדרות בבאיוס, ועשיתי סריקת וירוסים אך שום דבר לא עוזר.למישהו יש מושג אוליי במה מדובר? כי זה נראה לי קצת מוזר ששניהם לא עובדים לי ושניהם מחוברים ללוח אם בנפרד ולא דרך חוט אחד
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים בקשר לסידירום , הוא ככל הנראה דפוק ( למרות שהוא מציג שהוא מזהה אותו ) ... ולגביי הפלופי, כנראה ההתקנה עברה לא טוב והפלופי לא מזוהה טוב ...
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים תבדוק כבלים .. תראה שכל הפינים שקועים ואם לא תנסה להעביר את החלקים למחשב אחר תראה אם עובד .. תחזור עם תוצאות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.