פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים תראו יש לי מחשב לפני 2+ שנים עכשיו יש לי מאוור אחד שהוא בקדימה של המחשב נגיד איפה שמפעילים את המחשב אז שם הוא יושב והוא לא פועל אבל שמתי לב שהארתי עליו עם מנורה הוא התחיל לזוז מעט אז מה תפקידו? תמונות(מצטער על האיכות צולם במצלמת מחשב)
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים יעזור אם תתן תמונה של כל המארז מזווית שממנה רואים גם את המאורר... המאורר לא זז בגלל שהארת עליו. תאכלס המאורר הזה אמר להכניס אוויר, דרך חורים שאמורים להיות במארז (מאחורי המאורר...) לגבי זה שהוא לא עובד אין לי מה להגיד לך חוץ מ"תבדוק את החיבורים", אבל אני די בטוח שכבר עשית את זה, אז
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר הבנתי מה הוא עושה במארז מקדימה יש לו חורים וכך הוא מכניס אוויר שמתי לב שהוא מרעיש פתחתי את המחשב וניקיתי את המאוורר וזהו עובד כמו שצריך
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר זאת הכניסה אויר המינמלית של סירקולציה... מומלץ להתקין שם מאורר פעיל... המאוור פועל פשוט האבק סתם אותו..
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר לא יודע משהו מוזר לי אני לא מבין פעם אחת הוא עובד ופעם אחת לא ואני לא מבין למה הוא מחובר לכונן דיסקטים? :s05:
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים שאילו יוצא חוט מהמאורר לכונן דיסקטים ?! כי ככה זה אצל כולם...אולי החוט לא מחובר טוב..
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים תעזוב את זה... לכבל החשמל יש כמה יציאות, אבל בסופו של דבר הכול מחובר לספק... החיבור לכונן לא מפריע בשום דבר...
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר בסדר כן אבל עכשיו אני אולי מוסיף מאוורר נוסף ליד הספק יש לי שם מקום למאוורר איזה מאוורר כדאי לשים שם מוציא אוויר או מכניס אוויר?
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים תן תמונה של המארז שלך... לא כדאי לשים מאורר יותר מידי צמוד לספק, אבל אם המאורר שאתה רוצה להוסיף ישב מול המעבד אז רצוי שהוא יכניס אוויר.אם המאורר בגג אז צריך שהוא יוציא אוויר.
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר יש לי 3 תמונות של המארז אבל מקרוב ובאיכות גרועה מאוד מחוץ למארז אדום -החור למאוורר נוסף ,כתום-הספק אדום-החור למאוור נוסף,כתום-ספק,כחול-מאוורר של המחשב(נראה לי של המעבד) כמו בתמונה הקודמת ככה הדברים.. ושוב אני מתנצל על איכות התמונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.