פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים שלום לכולםאתמול קניתי מחשב חדש ומסך חדש. כרטיס המסך: gil forsa 6600 GT מסך mag s776I 8MS DVIכאשר אני מבצע גלילה של טקסט, נגיד באקספלורר מופיעים לי כל מני פסים ממש דקים בצבעים שונים. אם אני ממזער את המסך ומחזיר אותו אז הם נעלמים אבל בפעם הבאה שאני גולל הם מופיעים שוב. הבעיה הזו לא קוראת כל הזמן. ניסיתי לדוגמא לנתק ולכבר את כבל הDVI מהמחשב, ואז זה נפתר לכמה זמן ואז הופיע שוב ואז עוד פעם נעלם והופיע שוב....אני עובד עם רזולוציה 1280 על 1024, והקצב רענון הגבוה ביותר האפשרי ברזולוציה זו הוא 75.כשהסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך ועבדתי עם זה של ווינדוז הבעיה נעלמה. וכשהתקנתי שוב - היא חזרה אחרי כמה זמן.ניסיתי להחליף רזולוציה וקצב רענון אבל הדברים האלה לא עזרו. מה לעשות? האם הבעיה במסך או בכרטיס מסך?בעיה נוספת, התקנתי את המשחק טוני הוק 4 ואחרי כ 10 דקות של משחק פתאום המשחק נתקע הופיעו לי נקודות צבעוניות מפוזרות במסך, ואז המשחק המשיך לפעול אבל נשאר עם הנקודות.בבקשה תעזרו, המחשב חדש מאתמול וזה די מבאס... האם יש פתרון ? ואם לא מה להחזיר לחנות את המס או את הכרטיס? תודה
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מממממ תתקין דרבירים שוב גם אצלי זה היה בהתחלה שקיבלתי את המחשב פשוט הדרברים לא מותקנים אז שאתה מעביר נגיד בקספולורר מלמעלה ללמטה אז נהיה כמו תקיעות קטנות כאלה ושאתה עוזב אז נעצר זה הכול אין שום בעייה בקשר לטוני הוק אני לא יודע...
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר זו לא בעיה שגוללים באקספלורר והוא נתקע, זה באמת היה לפני שהתקנתי את הדרייבר ואז זה הסתדר.הבעייה היא שמופיעים כל מני פסים צבעוניים במסך בכל גלילה, וזה לא קורה כל הזמןן. נגיד היום זה בכלל עוד לא היה - אבל כשזה קורה פתאום מופיעים פסים דקים צבעוניים ברחבי המסך...עזרה בבקשה...
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים אין לך מה להצטער... לא הבנתי מה אתה שואל איך... ;Dקיצר אני לא יודע אם יש לך בדרייבר אבל תנסה מקש ימיני (שולחן עבודה) מאפיינים->הגדרות->הכרטיס שלך->טמפרטורה...או לחילופין אתה יכול בתוכנות כמו אוורסט וכאלה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.