עבור לתוכן

מתחים למנורות לדים.

Featured Replies

פורסם

שלום, היה לי במצת שני מנורות לדים ופירקתי אותו בישביל המנורות (הוא גם ככה היה גמור והוא לא עלה לי כסף בכלל) לעניין, ראיתי שאת שתי המנורות מפעילות 3 בטריות עגולות שטוחות וקטנות( כמו בטריות של שעון יד רק יותר קטנות) הבטריות חוברו בתור מה שאפשר להבין מזה שבטריה אחת לא תצליח להפעיל את שניהם ושני בטריות יפעילו חלש ו3 יפעילו על מקסימום.

הלדים פועלים על מתח של 3V איך אני מספק להם מתח כזה?

פורסם

מה מקור הכוח המועדף בשבילך?

מחשב, שנאי , אוטו?

אם אתה רוצה לחבר סתם בחדר. אז פשוט תקנה שנאי של 3.5 V הוא יפעיל לך את שני הלדים ללא צורך בנגדים.

אם באוטו. אתה צריך לקנות נגדים של 450 OHM ולחבר לנגד אחד לכל רגל ארוכה של לד (+)

אם במחשב. יש שתי אופציות : א. לחבר את הלדים לחוט אדום שיוצא מהספק (5V) בשביל זה אתה צריך נגד 150 OHM.

ב. לחבר לחוט צהוב שיוצא מן הספק (12V) בשביל זה אתה צריך נגד 450 OHM.

אם במקרה יש לך בבית שנאי של 12V שאתה לא משתמש בו. אז שוב אתה צריך נגד של 450 OHM..

פורסם

שלום, היה לי במצת שני מנורות לדים ופירקתי אותו בישביל המנורות (הוא גם ככה היה גמור והוא לא עלה לי כסף בכלל) לעניין, ראיתי שאת שתי המנורות מפעילות 3 בטריות עגולות שטוחות וקטנות( כמו בטריות של שעון יד רק יותר קטנות) הבטריות חוברו בתור מה שאפשר להבין מזה שבטריה אחת לא תצליח להפעיל את שניהם ושני בטריות יפעילו חלש ו3 יפעילו על מקסימום.

הלדים פועלים על מתח של 3V איך אני מספק להם מתח כזה?

תקע כל אחת בכול אוזן, ושים שתי אצבעות בשקע... תגדיר לאן אתה רוצה לחבר אותן!

הדרך הכי פשוטה היא לקנות 2-3 סוללות AAA, בית סוללות, נגד של 50 אום, ולהכין פנס...

פורסם
  • מחבר

אני רוצה לחבר אותו למחשב, שאני ידליק את המחשב גם הלדים ידלקו. עכשיו אני קצת newb בזה אז מה זה נגדים? איך זה נראה? איפה אני יכול לקנות דבר כזה?כמה זה עולה?

אם אפשר רק תמונה זה יעזור לי כי יכול להיות שכבר יש לי כזה בבית.

האם נגד של 450 יעלה לי יותר מנגד 150? וחיברתי את הלדים ל3.7V אז ב3.5 הם עדיין עלולים להישרף. יש אפשרות לחבר נגד שיפעיל את זה ב3.3 או 3?

תודה.

כן חשבתי גם על הרעיון, לחבר אותם לאוזניים ולהכניס את האצבעות לשקע, פשוט אני לא חושב שהמתח מספיק, אתה מבין על מה אני מדבר? ואני לא צריך פנס. יש לי כבר פנסי וו ופרוגקטורים שמסוגלים להאיר לך את כל הרחוב.

פורסם

http://hwzone.co.il/guides/caseled תקרא עד הסוף...

לגבי מחיר של נגדים: אם מישהו מבקש ממך יותר מחצי שקל על נגד 450 אום, תן לו מכות.... בעיקרון נגד משנה את המתח, ככה שאפשר להתאים נגד למתח נתון.

לדים אולטא ברייט ("סופר חזרים") בד"כ דורשים מתח של 3.5V, ככה שלא יקרה להם שום דבר ב3.7, אם הזרם לא גבוהה מידי...

פורסם
  • מחבר

טוב אני כבר ישיג נגד, אחרי שאני ישיג אני יבקש מדריך לחיבור הנגד :nixweiss:

פורסם

בעמוד האחרון של המדריך שנתתי בהודעה הקודמת יש כמה תמונות שיכולת מאוד לעזור לך, תלחץ עליהן להגדלה.

יש שם נגדים והסברים איך לחבר כל דבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים