פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים אהלןאני מארגן עם חברים מסיבה עוד כמה שבועות וחשבנו לבנות פליקראין לי בעיה לבנות את המעגל עם 555 זה לא דורש תכנון רב מדייהשאלה זה איזה נורה צריך לקנות בשביל חדר של 25 ממ"ר (בערך)? לא מצאתי בגוגל..ואם למישהו יש איזה מדריך לבנייה זה יכול לעזור ולחסוך בזמן וכאב ראש..תודהעריכה : אופס התבלבלתי בפורום..אנא העבירו לפורום אלקטרוניקה ומודינג
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים אני לא חושב שנורה רגילה תעזור לך לבנות פליקר - נורות להט רגילות לא בנויות לעבוד בקצת on/off גבוה. תנסה לחפש (בחנויות אלקטרוניקה, או בחנויות לציוד מסיבות וכאלה) נורה מיוחדת לפליקר.ד"א, לדעתי אתה יכול למצוא מעגלים מוכנים לפליקר ברשת - נסה לחפש flicker circuit או משהו כזה.
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים אתה יכול להשתמש בפלאש של מצלמה ישנה במידה ויש לך..וגם עם מנורת פלוריסנט אפשר לעשות את זה..
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים פלורסנט בעייתי בקטע הזה, בגלל שגם לו יש זמן טעינה של הסטרטר ושות' - תנסה לשחק עם מנורת פלורסנט - התגובה שלה לשינויים איטית יחסית.
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים פלורסנט בעייתי בקטע הזה, בגלל שגם לו יש זמן טעינה של הסטרטר ושות' - תנסה לשחק עם מנורת פלורסנט - התגובה שלה לשינויים איטית יחסית. יש לי בבית מנורת פלוריסנט שעשיתי לה את זה וזה עובד נחמד , אני כמובן לא משתמש בזה
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים 555 משמש כרב רטט בלבדאין בעיה לממש את זה גם עם 2 טרנזיסטוריםעיקר הבעיה הוא המיתוג לנורה וסוג הנורהלפליקר משתמשים בנורת פריקה מהירה שבנויה על עקרון פריקת מתח דרך גז שגורם להארהנורות זולות (אפשר להשיג אצל שמסי ברמת גן) נשרפות מהר מאוד, אבל ממש מהר ונורות טובות אני לא יודע איפה אפשר להשיגגם שימוש בנורה שפורקה מפלאש ישן (כשאת אות ההפעלה אתה מספק מ 555) זה לא טוב כי זמן הטעינה גבוהנורות הלוגן,ליבון,פלורסנט, לא מתאימות בגלל זמן גבוה יחסית להצתה
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים אני הכנתי "פליקר" ממנורת פלוריסנט זה עובד בסדר אבל האור שהמנורה מפיקה חלש יחסית ולא ניתן לקבל את אותו אפקט כמו בפליקר אמיתי.
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים אני בניתי פליקרים מבוססי לד UB בצבע אדום לרכב (מד"א וזה) אבל אני חושב שאפשר לעשות את זה גם עם לדים לבנים אני השתמשתי ב 5 שורות של 7 לדים וזה מאיר טוב
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים שאני אמות...מה שעשית נקרה לדים מהבהבים! זה לא פליקרילדים מה קורה איתכם...מה זה פורום של יורמים שלא הולכים למסיבותלא כל מנורה שמהבהבת נקראת פליקר
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים הכוונה היא שזה נותן אפקט כמו של פליקר .סתם קוראים לזה פליקר , זה נהפך לכינוי כזה..תאמין לי שכולם פה יודעים מה זה פליקר.לא הבננתי גם מה הבעיה לקנות פליקר ב 70 ש"ח. זה אומנם לא Box כזה גדול אבל זה בסדר בשביל חדר.כל העבודה הרבה על הכנת "פליקר" לא משתלמת, אם זה לדים אז צריך שיהיו עשרות לדים , נגדים והלחמות וזה המון עבודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.