פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים הכל מותקן הרמקולים מחוברים הדרייברים מעודכנים הווינאמפ מנגן אבל אין סאונד, אפילו ניסיתי להחליף רמקולים לחבר אוזניות, כלום הצילו!
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים תמחק את הNVMIXER, ותוריד את הדריברים של REALTEK, איזה מערכת הפעלה יש לך ?נ.ב תוודא שאתה מכניס את הכבל סאונד ליציאת ה-AUDIO MAX של ה-AN8 ULTRA, יציאה ירוקה.
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר כרגע XP HOMEהיה גם PRO וגם שם לא עבדכבר ניסיתי עם הדריוורים של REALTEK וגם לא עבדוכן ווידאתי שזה מחובר לירוק
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר שום הודעהמראה שהוא מנגן כאילו הכל בסדראבל לא שומעים כלוםוזה מוזר כי באשף רמקולים זה השמיע ואחרי זה כלום.
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים חח זה היה טוב :] קבל משהו גדול היום בשעה 13:33:37 פורסם על ידי: Satlan הכנס ציטוט הוא מנגן אבל לא נותן שום הודעה שיש בע קבל את הזמן טוב לענייננו: בעקרון, תבדוק טוב שהכרטיס קול "שקוע" על הלוח אם, בית, תנסה לבדוק בביוס הגדרות סאונד. גימל תנסה להתמש בתוכנה של REALTEK, בעקרון היא אמורה לפתור הכל. יש לך שם - TEST SPEAKERS CONFIGURATION אם אין לך את הדריברים של REALTEK, תמחוק פרמטרית כל דריבר של דאונד שהיה קודם, ותתקין את החבילת סאונד של רילטק אני מביא לך קישור ftp://202.65.194.18/pc/ac97/alc650/WDM_A380.exe אני יודע שהקישור איטי אבל אין מה לעשות .. זה יפתור לך תבעיות נ.ב אתה רואה שהדריבר נמחק פרמטרית במנהל ההתקנים .. :ם
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר אוקי ביזארי לגמריבדריוורים של NVIDIA זה משמיע רק ב7.1 אפילו שאין לי סראונד ושהרמקולים לא מחוברים לפלאג הירוק מה לעזאזל עובר על המחשב הזה???? פולטרגייסט?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.