פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים יש לי בעיה בזיכרון, הוידאוס משתמש בהרבה כמות זיכרון. מה לעשות דחוף תודה. [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים barash - אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום. 2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת. את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור להודעה הראשונה שלך. תודה.
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים start run msconfig startup שם יש לך את כל מה שעולה בזיכרון..תוריד מה שאתה לא רוצה..
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים קשור אולי לפורום תוכנהאולי לפורום Windowsאולי לתמיכה טכניתזה נתון לשיקול דעתאבל לפורום מעבדים, לוחות-אם וזכרונות?מועבר לתמיכה טכנית
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר ניתקת את כול התכנות ועדין המחשב עובד לאט אני רוצה להגיד שיש לי 256 RAM אז תעזר לי בבקשה תודה :s05:
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים כמה RAM באמת יש לך?הווינדוס והתוכנות הנילוות אליו דורשות בסביבות ה250 מגה...יש מצב גם שהגדרת הקצאת זיכרון ווירטואלי קטנה...עריכה: עכשו ראיתי שיש לך 128 מגה... אל תצפה שWIN XP ירוץ אצלך חלק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.