פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים קניתי SAMPERON 2600 64BITלוח WINFAST משולבזיכרון DDR400 256חיברתי תהרדיסק הכל טוב ויפההתקנתי מערכת הפעלהבסוף חברתי כונן דיסקטיםהוא כל פעם בהתחלה של הפעלת המחשב רושם לי את זהפירקתי תקבלים מהלוח וגם הוא רושם נכסתי לביוס שינתי שם שלא יזהה תכונן והוא לא עושה את זהאבל אני רוצה שהכונן יעבוד ושלא יעשה לי תהודעה הזאת למטהההההרושם לי למטה FLOOPY DISK(S) EROR (40) A\\ואז יש אפשרות F1 להמשיך DEL להיכנס לביוס
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים מחבר גם שהכונן לא היה מחובר זה היה רושם תשגיאה הזאתאחרי שחיברתי תכונן זה גם מופיע רק שביטתי בביוס שלא יזהה תכונן אז איןתקבל של החשמל אולי שמתי הפוך?זה לא נראה לי אני ינסה לשנות תצד שלו אם אפשר בכלל.... כי זה מתאים כזה עם הפיניםוהמנורה דולקת תמיד -זה מראה שהחיבור חשמל לא טוב את זה אני ידוע אבל לא נראה לי שאפשר לשנות תכיוון של החיבור אני ינסה ויחזורררררר
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים שמת את הכבל של הכונן הפוךהסימון האדום (הגיד האדום בכבל) בכבל המידע, צריך להיות לכיוון החיבור חשמל.
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים מחבר הצלחתי בסוף צריך שהאדום של הככבל נתונים יהיה ליד החוט האדום של החשמללא כמו בכוננים האחרים !!~
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים הצלחתי בסוף צריך שהאדום של הככבל נתונים יהיה ליד החוט האדום של החשמללא כמו בכוננים האחרים !!~בדיוק כמו בכל הכוננים
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים מחבר התלבתלבבתי חחחחח הרכבתי 15 מחשבים נהיייתי מסטולמדבר קטן חשבתי כבר לא יודעכ מה חחחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.