פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים Albatron PX865PE Pro v2.0 socket 478אוAsus P4P800 SEהמפרט שלי בצד <-----איזה מהם יתן לי יותר ביצועים ?OC - משחקים וכו...
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים האסוס יהיה יותר טוב לאובר זה בטוח..בכמה אני אי אפשר להגיד..אבל יותר טוב הוא יהיה..במשחקים..הם יהיו שווים פחות או יותר...אני הייתי לוקח את האסוס..או את הזול מבינהם אם לא יתבצע אוברקלוק..
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר סליחה שאני מקפיץ אבל נתקלתי בבעיה לגבי הp4p800seקניתי HD חדש של WD הדגם שלו זה 120 JS מה שהופך אותו לsata2אחרי יומיים של עבודה פשוט הHD הפסיק להגיב ואני בraid1 עם sata1כמובן שיש לי אחריות וכן קיבלתי HD חדש גם sata2 אבל עדיין לא חיברתי אותו והא עדיין בעריזהאני לא יודע אם הלוח שלי תומך sata2 כי באתר של אסוס רשום רק SATA אבל מצד שני זה כן עבד יומייםאני משתגע כאן...אני מפספס משהו ?
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים דיסק SATA2 יכול לעבוד עם בקר SATA1הלוח שלך לא תומך SATA2בכל אופן, יש לך אופציה לשים ג'מפר על פינים 5-6 כדי שיעבוד במצב של SATA1
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר אני יכניס ג'מפר על 5-6 בHD כדי שיעבוד על 150MB\S (לא ידעתי שקיימת אופציה כזו) thank you ואם כבר אנחנו כאן , ידוע לך מה זה ( SSC ? (Spread Spectrum Clocking מצאתי את זה אבל אני עדיין לא מבין... http://www.eet.com/in_focus/communications/OEG20030414S0078 תודה רבה
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים Spread Spectrum Clocking זה אומר שהתדר שעון הבסיסי (Bus במקרה שלך) ישפיע על שאר הרכיבים כמו SATA, PCI, AGPזה לא רצוי שיפעל
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים Spread Spectrum Clocking זה אומר שהתדר שעון הבסיסי (Bus במקרה שלך) ישפיע על שאר הרכיבים כמו SATA, PCI, AGPזה לא רצוי שיפעלהוא לא התכוון לדעתי לאופציה בביוסבדיסקים של W.D. מסדרת SATA2 יש ג'מפר שמפעיל/מכבה את זהלא כ"כ הבנתי מה זה עושה גם כן
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר הוא לא התכוון לדעתי לאופציה בביוסבדיסקים של W.D. מסדרת SATA2 יש ג'מפר שמפעיל/מכבה את זהלא כ"כ הבנתי מה זה עושה גם כןכן לזה התכוונתי ....על הדיסק, לא נורא אני יריץ חיפוש בגוגל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.