פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים יש חנויות שאומרות שהם ישיגו את זה שבוע מיום ההזמנה, אבל אני לא מאמין להם...
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים אני לא מבין למה כולם הולכים אחרי ההייפ של הכפולי ליבה, לרובנו עדיין משתלם יותר להשקיע בחד ליבה את אותו סכום ולקבל ליבה אחת אבל מהירה יותר.
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים אני לא מבין למה כולם הולכים אחרי ההייפ של הכפולי ליבה, לרובנו עדיין משתלם יותר להשקיע בחד ליבה את אותו סכום ולקבל ליבה אחת אבל מהירה יותר.עוד פעם הדיון הזה ? די... נאמר כבר מיליון פעם...ורק פתח לעתיד, ה PATCH החדש של ID בשביל QUAKE4 עם תמיכת ריבוי נימים, שיפור של עד 85% בביצועים על כפול ליבה...
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים ווי! יש משהו שעובד יותר טוב עם ליבה כפולה! אולי אפילו יש שני דברים!ולא כדאי להזכיר את זה כל פעם שיש כזאת התלבטות?
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מה שתגיד... לכל נושא כל אחד יכול לפלוט שטויות, ככה שאני לא רואה טעם עוד פעם לשמוע את אותם שטויות שוב...
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים ytoledanoזאת טעות להסתמך על מהירויות שעוןלמהירויות שעון יש סוף בכל תהליך ייצורהעתיד הוא בריבוי הליבות ובעיבוד המקביליואתה שוכח שהיישום הכי חשוב - Windows הוא כן מנצל ריבוי ליבותוזה בנוסף לאלפי יישומים שכבר מותאמים לריבוי מעבדים, ומנצלים ריבוי ליבות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.