פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים זה הזכרון : OCZ 2GB DUAL CHANNEL DDR2 667 PC2-5400 MEMORY/RAM Timings 5-5-5-12 ואם הוא חמוד טוב טוב מאוד תותח ?!?! אני לא כל כך מבין אני צריך עצה ממכם אם לקנות או לא תודה מראש
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים מה זה תזמונים תקרא בשאלות נפוצותיש גם קישור לאתר פלאש של Corsair שמסביר יופיבקשר לזכרוןזה מאוד תלוי במחיר, בשימושים
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים מחבר מחיר טוב עזוב מחיר אני לא מדבר על מחיר אחי תשמע רק תגיד לי אם אלו זכרונות טובים שני סטיקים של 1024 מגה בייט כל אחד מהם ביחד 2044 מגה בייטמהירות 667 מגה הרץ פי סי 2 -5400 ודי די אר 2מה אתה אומר זכרונות טובים או לא עזוב מחיר היית קונה אותם תמורת 1200 שקל ??
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים ולאן הזיכרונות האלו הולכים? אם זה למחשב שבמפרט שלך זה לא מתאים. או שאתה משדרג?
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים מחבר במחיר כזה הייתי הולך עליהם..(אבל מה השימושים שלך..)השימושים שלי זה משחקים כבדים והישגים גבוהים במהירויות ותפקוד של משחקים כבדים בקיצור שיראה כמה שיותר טוב !ולאן הזיכרונות האלו הולכים? אם זה למחשב שבמפרט שלך זה לא מתאים. או שאתה משדרג?אז זהו אחי אני קונה מחשב חדש פנטיום די עכשיו עוד שאלה הוא תומך ב 64 ביט הפנטיום די ??בקיצור אתם אומרים הזכרונות טובים גם בשביל אובר קלוק ?!?!? או שהם לא רציניים ?
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים פנטיום D תומך ב EM64Tהזכרונות הנ"ל סבבהלאוברקלוק אפשר להגיע איתם לבאסים בינוניים (עם DDR2 באוברקלוק לא עובדים ב 1:1, ולכן כנראה שביחס 5:6 תגיע לבאס של סביבות 280)
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים מחבר ליור אחי רציתי להגיד לך שאתה תותח כי בלעדיך אף אחד לא היה מגיב לי וגם אתה מגיב מהר תאמין לי אתה תותח לא שאני לא אומר שכולם פה לא אבל אתה תותח פנטיום D תומך ב EM64T ^^^^^^^^^^^^^ בקיצור אחי לא הבנתי בכלל מה זה הזכרונות הנ"ל סבבה לאוברקלוק אפשר להגיע איתם לבאסים בינוניים (עם DDR2 באוברקלוק לא עובדים ב 1:1, ולכן כנראה שביחס 5:6 תגיע לבאס של סביבות 280) ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ את זה גם לא הבנתי כל כך אני לא מבין בתזמונים וכל זה אולי תוכל לתת לי קישור כי אני מחפש תשובה לתזמונים כבר הרבה זמן אין לי מושג איך זה עובד התזמונים האלו תודה ליור ותודה לכולם !!!
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים EM64T זה השם של אינטל ל 64Bitמה שאמרתי זה לא תזמונים אלא באסים ויחסעם DDR2 לא עובדים ביחס של 1:1 (כלומר באס מעבד ובאס זכרון)באוברקלוק למעבד בלבד (לא לזכרונות) עם יחס של 5:6 (זכרון:מעבד) אתה תגיע לבאס של 280
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים מחבר תודה לכולם על העזרה רציתי גם לשאול אם הלוח אם צריך להיות תומך ב64ביט גם כן ? ואם מישהו יכול לתת לי הסבר בקשר לתזמונים בכללי על כל המספרים מה יותר טוב גבוה או נמוך ?? תודה
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים תזמונים יותר נמוך = יותר טובוהלוח לא צריך לתמוך ב 64Bitאבל לפעמים תצטרך עדכון BIOS כדי שיזהה נכון את המעבד
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים מחבר אבל מה זה יותר נמוך יותר טוב איך זה הגיוני לי במחשב שיש לי עכשיו יש שתי זכרונות כל אחד של 256 מגה בייט אלו בתזמונים שלהם : 2.5-3-3-7 מה אתה אומר זה יותר נמוך מה-OCZ לא ? אתה אומר לי בעצם שזה יותר טוב ? בקיצור לא הבנתי את עניין התזמונים הזה כל כך אחי
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים אבל מה זה יותר נמוך יותר טוב איך זה הגיוני לי במחשב שיש לי עכשיו יש שתי זכרונות כל אחד של 256 מגה בייט אלו בתזמונים שלהם : 2.5-3-3-7 מה אתה אומר זה יותר נמוך מה-OCZ לא ? אתה אומר לי בעצם שזה יותר טוב ? בקיצור לא הבנתי את עניין התזמונים הזה כל כך אחי ככל שהמהירות של הזכרון גבוהה יותר התזמונים גדולים יותר. אני מאמין שיש לך עכשיו במחשב DDR333/266. חוץ מזה DDR2 ידוע בתזמונים גבוהים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.