עבור לתוכן

בעיה עם ה- CD ROMS

Featured Replies

פורסם

הCD ROM ןה- צורב DVD נעלמו לי מהמחשב שלי .. שבדקתי במנהל ההתקנים סומן עליהם !(סימן קריאה ) ושניסיתי לעדכן אותם זה לא הגיב מה לעשו ת!?

פורסם

חפש פה בפורומים lowerfilter או בגוגל

פורסם

1. תבדוק את החיבורים של הכוננים (מידע ומתח).

2. תחליף את הכבלים אם ניתן.

3. תבדוק את הכוננים בבקר IDE אחר במחשב.

4. תבדוק את הכוננים במחשב אחר / תבדוק כוננים אחרים במקומם במחשב שלך.

אני מניח שלא שינית כלום, ולכן לא מדובר בבעיית ג'ימפור, אבל אולי כדאי לך לבדוק את הג'מפרים של הכוננים, ואף להחליפם (במידה והבעיה היא באחד הג'מפרים).

לא עוזר כלום - נסה פירמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה - אולי משהו השתבש בקבצים.

לא נפתרה הבעיה - ככל הנראה מדובר בבעיה בלוח האם.

פורסם

1. תבדוק את החיבורים של הכוננים (מידע ומתח).

2. תחליף את הכבלים אם ניתן.

3. תבדוק את הכוננים בבקר IDE אחר במחשב.

4. תבדוק את הכוננים במחשב אחר / תבדוק כוננים אחרים במקומם במחשב שלך.

אני מניח שלא שינית כלום, ולכן לא מדובר בבעיית ג'ימפור, אבל אולי כדאי לך לבדוק את הג'מפרים של הכוננים, ואף להחליפם (במידה והבעיה היא באחד הג'מפרים).

לא עוזר כלום - נסה פירמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה - אולי משהו השתבש בקבצים.

לא נפתרה הבעיה - ככל הנראה מדובר בבעיה בלוח האם.

מה אתה מדבר ?!?!?!?

זה הפך ללהיט החדש פה בפורום ? להמליץ לכל אחד עם בעיה לפרמט את המחשב ?!?

תפסיקו עם זה !!!

הבעיה שלו ידוע ומוכרת, ואם היית מריץ את החיפוש של lowerfilter היית רואה את הפתרון היחסית פשוט של שינוי משהו קטן ב REGISTRY, בלי צורך לפתוח את המחשב בכלל.

פורסם

צודק, לא צריך לפרמט בגלל כל דבר, אבל במקרה שלו משהו השתבש כך שהכוננים האופטיים שלו לא מזוהים. בהנחה שהוא בדק את כל מה שכתבתי, ושהוא לא עשה משהו מיוחד במחשב, מדובר ככל הנראה בבעיה במערכת ההפעלה או בבעיה חומרתית (במקרה זה - כנראה בבקר ה IDE).

מכיוון שמערכת ההפעלה לא סתם מחליטה יום אחד להפסיק לתמוך בכוננים האופטיים שלו, ההנחה ההגיונית היא שמשהו השתבש במערכת ההפעלה (בהנחה שהבעיה היא במערכת ההפעלה), הפיתרון העדיף הוא פירמוט, במיוחד למי שלא ממש מבין במחשבים, וזאת מכיוון שייתכן בהחלט שהשתבשו עוד דברים במערכת ההפעלה (ואני מכליל וירוסים בהגדרה הזו), שעלולים לגרום לו בעיות בעתיד.

פורסם

שוב, שטות מוחלטת... ראיתי כבר מספר מחשבים שהתופעה הזו קרתה ללא סיבה, ולא היו תופעות אחרות כפי שאתה מגדיר...

http://support.microsoft.com/?kbid=315378

התאור מתאים ב 100 אחוז למה שיש לו, אתה רואה שם המלצה לפרמוט או משהו ?

פורסם

תראה, אם הבעיה הייתה אצלי - הייתי פותר אותה לפי המאמר הזה. העניין הוא שאני מבין מה שאני עושה, ואני בטוח שגם אתה, אבל אם אתה נותן למישהו שאתה לא מכיר, ולא יודע עד כמה הוא מבין בתחום, מאמר כזה, שאומר לו להתעסק עם ה registry, ושאם הוא טועה במשהו הוא יהרוס לגמרי את מערכת ההפעלה, או לפחות ייגרום נזק, אז או שהוא יעדיף לא להתעסק עם זה וייחפש פיתרון אחר (ובינתיים יישאר עם הבעיה), או שהוא ייקח את הסיכון, ואם הוא ייטעה הוא יאשים אותך בבעיות העתידיות שייגרמו.

חוץ מזה, אין סיבה שתופעה כזו תתרחש "סתם" - או שמשהו השתבש בקבצים במחשב או שמשהו השתבש ב registry (אלא אם כן המתכנתים של מיקרוסופט עשו את זה בכוונה). כמו שכבר אמרתי, בהחלט סביר להניח שאלו לא הקבצים היחידים או הרשומות היחידות ב registry שהשתבשו, ולמרות שלא נראה "נזק" נוסף נכון לרגע זה, זה לא אומר שבעתיד הוא לא יתגלה. פירמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה בהחלט אמורה לפתור גם את הבעיה הנוכחית וגם בעיות עתידיות.

אגב פירמוט והתקנה מחדש - אין כאן יותר מדיי סיפור, גם למי שלא ממש "מבין במחשבים" - מפעילים את ההתקנה, עוקבים אחר ההוראות (בד"כ אפשר פשוט ללחוץ next עבור רוב האפשרויות) וזהו. בסופו של התהליך מתקינים את כל הדרייברים (בד"כ מהדיסקים שהגיעו עם הלוח, כרטיס המסך וכו'), וכמובן רצוי להתקין אנטי וירוס ותוכנת firewall. בערך שעה במחשב "חדיש", לא סיפור.

פורסם

מה אני יכול לענות על זה.. תהיה לי בריא..

לדעתי אתה רק מנסה לתרץ שטות גמורה... (ע"י כתיבת יותר שטויות, שאין לי כח אפילו להתייחס להם).

מה שהוא לא מבין (וזה הרבה יותר פשוט מפרמוט/התקנה מחדש, השגת/התקנת כל ה DRIVERS, שחזור כל התוכנות האחרות שהיו, וההגדרות שלהם ,ומה לא), הוא יכול לשאול פה (ותאמין לי שאין פה יותר מדי לשאול, יצא לך פעם להפעיל את ה REGISTRY EDITOR?), ונענה לו...

פורסם

IceBreak, הפיתרון שלך הוא לגטימי לחלוטין והוא פותר את הבעיה בצורה נקודתית ובאופן מהיר. לעומת זאת פיתרון הפירמוט שלי, שאגב נתתי רק כפיתרון אחרון לפני החלפת חומרה, הוא ארוך יותר לביצוע, אך אמור לטפל גם בבעיות אחרות במערכת ההפעלה, שאולי כן ואולי לא קיימות. כמו שאמרתי, אם הבעיה הזו הייתה אצלי, בהחלט הייתי מנסה את הפיתרון שלך לפני שהייתי מפרמט.

חוץ מזה, אני לא חושב שאני כותב "שטויות", אבל אנחנו לא כאן כדי להתווכח, בוא נחכה לתגובה מפותח הנושא הזה ונראה מה הייתה הבעיה.

פורסם

ולצורך העניין, ניסונות להתעסק עם החומרה (הוצאת / החלפת הכונן), לא עוזרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים