עבור לתוכן

QUAKE 4, המשחק הראשון עם PATCH לתמיכה ב DUAL CORE/HYPERTHREADING ?

Featured Replies

פורסם

http://www.idsoftware.com/

נראה לי ה PATCH הראשון שנועד לנצל ריבוי נימים במשחקים ?

id Software and Raven have worked with Intel to dramatically improve QUAKE 4 performance on systems with HT Technology, multiple processors, or dual core processors. Players who have a system with one of these configurations will notice performance gains in QUAKE 4 of anywhere from 25% - 87% depending on processor type.

נחמד שה PATCH הזה אמור להביא תוספת של 25% למעבדי INTEL רגילים שתומכים ב HT.

פורסם
:yelclap:
פורסם

יוזמה מבורכת, אבל אישית, אני לא רואה איפה זה יכול לבוא לידי ביטוי, גם ככה המנוע עובד על VSYNC ואין שום הגדרה ( לפחות אצלי) שתגרום לו לרדת מתחת לתדר ריענון, במקרה שלי 60....

פורסם
  • מחבר

יוזמה מבורכת, אבל אישית, אני לא רואה איפה זה יכול לבוא לידי ביטוי, גם ככה המנוע עובד על VSYNC ואין שום הגדרה ( לפחות אצלי) שתגרום לו לרדת מתחת לתדר ריענון, במקרה שלי 60....

מה הכוונה איפה זה יבוא לידי ביטוי ? יש לך תוספת ביצועים בביצועי המעבד, ככה שאם היו לך מגבלות שקשורות למעבד (ירידה ב FPS אפילו פחות), אז זה יתן לך יותר...

וגם אתה יכון לבטל את ה VSYNC בהגדרות הכרטיס.

פורסם

למה שלא ישחררו גירסת 64bit?

הגיע הזמן...

פורסם
  • מחבר

כי אולי זה לא יתן כלום מבחינת ביצועים איך שהמנוע בנוי כרגע, כי אולי השיפורים של ריבוי נימים יותר פרקטים ? (ובסוף זה עניין של עדיפות)

פורסם

לא התכוונתי ספציפית לקוויק 4, או דום 3.

התכוונתי שהחברות צריכות להתחיל לפתח משחקים למערכות הפעלה של 64BIT (windows וlinux Kמיניהן).

פורסם
  • מחבר

שוב, השאלה אם זה יתן איזה שיפור בכלל, המעבר ל 64 ביט במשחקים... (בעוד שאנו רואים פה שדווקא לריבוי נימים יש שיפור משמעותי, לא ראיתי עדיין שיש משחקים שמקבלים תוספת ביצועים זהה מ 64 ביט).

פורסם

שוב, השאלה אם זה יתן איזה שיפור בכלל, המעבר ל 64 ביט במשחקים... (בעוד שאנו רואים פה שדווקא לריבוי נימים יש שיפור משמעותי, לא ראיתי עדיין שיש משחקים שמקבלים תוספת ביצועים זהה מ 64 ביט).

איזה משחקים עוד תומכים בכפולי ליבה וכ שיפור זה נותן

פורסם
  • מחבר

אולי אפשר להגיד שה FARCRY64, אבל זה היה יותר טריק שיווקי... (אבל אם אני זוכר, נראה לי שה UNREAL החדש מפותח גם ל 64 ביט).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים