עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

QUAKE 4, המשחק הראשון עם PATCH לתמיכה ב DUAL CORE/HYPERTHREADING ?

Featured Replies

פורסם

http://www.idsoftware.com/

נראה לי ה PATCH הראשון שנועד לנצל ריבוי נימים במשחקים ?

id Software and Raven have worked with Intel to dramatically improve QUAKE 4 performance on systems with HT Technology, multiple processors, or dual core processors. Players who have a system with one of these configurations will notice performance gains in QUAKE 4 of anywhere from 25% - 87% depending on processor type.

נחמד שה PATCH הזה אמור להביא תוספת של 25% למעבדי INTEL רגילים שתומכים ב HT.

פורסם
:yelclap:
פורסם

יוזמה מבורכת, אבל אישית, אני לא רואה איפה זה יכול לבוא לידי ביטוי, גם ככה המנוע עובד על VSYNC ואין שום הגדרה ( לפחות אצלי) שתגרום לו לרדת מתחת לתדר ריענון, במקרה שלי 60....

פורסם
  • מחבר

יוזמה מבורכת, אבל אישית, אני לא רואה איפה זה יכול לבוא לידי ביטוי, גם ככה המנוע עובד על VSYNC ואין שום הגדרה ( לפחות אצלי) שתגרום לו לרדת מתחת לתדר ריענון, במקרה שלי 60....

מה הכוונה איפה זה יבוא לידי ביטוי ? יש לך תוספת ביצועים בביצועי המעבד, ככה שאם היו לך מגבלות שקשורות למעבד (ירידה ב FPS אפילו פחות), אז זה יתן לך יותר...

וגם אתה יכון לבטל את ה VSYNC בהגדרות הכרטיס.

פורסם

למה שלא ישחררו גירסת 64bit?

הגיע הזמן...

פורסם
  • מחבר

כי אולי זה לא יתן כלום מבחינת ביצועים איך שהמנוע בנוי כרגע, כי אולי השיפורים של ריבוי נימים יותר פרקטים ? (ובסוף זה עניין של עדיפות)

פורסם

לא התכוונתי ספציפית לקוויק 4, או דום 3.

התכוונתי שהחברות צריכות להתחיל לפתח משחקים למערכות הפעלה של 64BIT (windows וlinux Kמיניהן).

פורסם
  • מחבר

שוב, השאלה אם זה יתן איזה שיפור בכלל, המעבר ל 64 ביט במשחקים... (בעוד שאנו רואים פה שדווקא לריבוי נימים יש שיפור משמעותי, לא ראיתי עדיין שיש משחקים שמקבלים תוספת ביצועים זהה מ 64 ביט).

פורסם

שוב, השאלה אם זה יתן איזה שיפור בכלל, המעבר ל 64 ביט במשחקים... (בעוד שאנו רואים פה שדווקא לריבוי נימים יש שיפור משמעותי, לא ראיתי עדיין שיש משחקים שמקבלים תוספת ביצועים זהה מ 64 ביט).

איזה משחקים עוד תומכים בכפולי ליבה וכ שיפור זה נותן

פורסם
  • מחבר

אולי אפשר להגיד שה FARCRY64, אבל זה היה יותר טריק שיווקי... (אבל אם אני זוכר, נראה לי שה UNREAL החדש מפותח גם ל 64 ביט).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.