פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים אתה לוקח 8 סוללות רגילות AA...מחבר אותם בטור (פלוס של בטריה אחת למינוס של אחרת וכך הלאה)ואז יצא לך מש'ו כזה || /\[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים זה לא אמור להיות כל הפלוסים וכל המינוסים ואז מינוס לקטודה ופלוס לדטודה ? :s05:
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים איך אני מחבר את כל הסוללות ועם מה אני מחבר את הקתודות לסוללות? הוא נתן לך סרטוט ומן הסתם אם תחבר זה יעבוד
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים איזה חוטים? מאיפה אני משיג כאלה? לך לחנות תקנה חוטים, תתלוש חוטים מספק שאתה לא צריך...מה חסר חוטים בעולם ? מה נראה לך מחברים את זה עם חוטי דיג ?
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים ואיי על מי נפלנו... חוטים=> מוליכים=> אלה שמחברים איתם מעגלים חשמליים... :kopfpatsch:
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים מחבר אתה יועד אתה אמור לעזור ! לא לא לזלזל במי ששואל אותך משהו שאתה מבין והוא לא! ואם זה הפעם הראשונה שאני מתעסק עם זה?! אתה יודע אני לא ממש יודע מה כל דבר עושה ואני צריך הסבר מפורט!!! אז אם אתה ממש עצבני כי אני לא יודע אתה לא חייב להסביר!!!!
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים אתה יועד אתה אמור לעזור ! לא לא לזלזל במי ששואל אותך משהו שאתה מבין והוא לא! ואם זה הפעם הראשונה שאני מתעסק עם זה?! אתה יודע אני לא ממש יודע מה כל דבר עושה ואני צריך הסבר מפורט!!! אז אם אתה ממש עצבני כי אני לא יודע אתה לא חייב להסביר!!!! כן ,שכחתי שהוא עובד אצלך.......
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים כן ,שכחתי שהוא עובד אצלך....... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... מצטער אחי, נסחפתי קצת... חוטי חשמל אתה יודע מהם ?! איתם מחברים מעגלים חשמליים !!! כמו חוטים של רמקולים או של מנורות או של מנועים או של מפסקים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.