עבור לתוכן

בעיה - מדוע המסך ניכבה?

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה קצת מוזרה - יש לי מחשב P-4 2.4 ,זיכרון 768 מגה... ,מסך סמסונג 753DF ,נוצרה מין בעיה מוזרה שאני מדליק את המחשב מתחילה לעלות מערכת ההפעלה (WIN XP ) ופתאום ניכבה המסך ,המחשב ממשיך לעבוד ,האם מישהו ידוע מה יכולה להיות הבעיה?? ,וזאת לפני שאני מפרק אותו ומתחיל לבדוק מאורר וכדו.. :s05:

פורסם

האם זה קורה בכל הפעלה?

נסה לעלות במצב בטוח. יכול להיות שזו בעיה בדרייברים? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

המחשב עבד בסדר גמור מספר שנים כיצד פתאום יש בעיה בדריברים שלא התקנתי או הורדתי דבר?

בכל מקרה זה לא עוזר! :nixweiss:

פורסם

המחשב עבד בסדר גמור מספר שנים כיצד פתאום יש בעיה בדריברים שלא התקנתי או הורדתי דבר?

בכל מקרה זה לא עוזר! :nixweiss:

אם במצב בטוח זה לא עובד תנסה GRAPHIC MODE (משהו כזה... :)), זה מתחת לאופ' של מצב בטוח.

אם זה לא עוזר, זו בטח בעיית חומרה. תנסה עם כרטיס אחר. :-\

פורסם
  • מחבר

הצלחתי סוף סוך ע"י המצב הבטוח ,במנהל התקנים יש לי סימין שאלה צהוב בהתקנים אחרים ומתחת גם - בקר ETHERNET ,ומתחת בקר אפיק טורי אונברסלי (USB) ,ומתחת בקר קול של מולטימדיה ,מתחת התקן שאינו נתמך ,כולם עם סימן שאלה צהוב ובפנים סימן קריאה קטן ,הצילו האם מישהו יודע מה הבעיה?

בתודה מראש !!

http://img204.imageshack.us/img204/3475/z7nb.jpg

פורסם

סימן השאלה הצהוב אומר שההתקן לא פועל, סביר להניח שבגלל בעיית דרייברים.

תבדוק איזו חומרה יש לך, תוריד את כל הדרייברים המעודכנים מאתרי היצרנים ותתקין אותם. תתחיל מהאתר של יצרן לוח האם - אם הרכיבים הם on-board הדרייברים צריכים להיות שם.

אם עידכון הדרייברים לא עוזר, בדוק שהרכיבים יושבים טוב במקום (בהנחה שכל הרכיבים שבתמונה הם בכרטיסים נפרדים - כרטיס קול, כרטיס רשת, כרטיס USB, לא יודע מה זה ההתקן הרביעי - אולי מודם), ואת החיבורים שלהם (אם יש).

לא עוזר - נסה לפרמט ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה (ההנחה היא שמשהו השתבש במערכת ההפעלה - אולי נמחקו קבצים, אולי וירוס).

אם הבעיה עדיין לא נפתרה - יכול להיות שמדובר בבעיה בלוח האם עצמו.

פורסם

עדיין לא הבנתי איך השגיאות האלה מפריעות לכרטיס מסך? :s07:

zoman, אתה בטוח שהמחשב ממשיך לעלות אחרי שהמסך נכבה?

אני גם בספק שתוכל להתקין דרייברים במצב בטוח... מקסימום תנסה LAST GOOD KNOWN

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עדיין לא הבנתי איך השגיאות האלה מפריעות לכרטיס מסך? :s07:

zoman, אתה בטוח שהמחשב ממשיך לעלות אחרי שהמסך נכבה?

אני גם בספק שתוכל להתקין דרייברים במצב בטוח... מקסימום תנסה LAST GOOD KNOWN

בהצלחה :xyxthumbs:

לאחר שהצלחתי לעלות במצב הבטוח הצלחתי גם לעלות בצורה רגילה ,אך סימני השאלה האלו מופעים שוב !

אני ינסה לשחזר לנקודת השיחזור האחרונה ,תודה לכולם ,אחי הוא מהנדס מחשבים קיבל ממני את המייל ששלחתי הבטיח לפתור את הבעיה!!

שוב תודה לכולם ביי בינתיים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים