פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים אני מניח שבשוק הVALUE יש להם נתח לא קטן (שוב, כנראה לא בארץ) היה לי נסיון עם הRS480 של MSI לוח זול ונחמד מאוד גם את הלוח של DFI יש בארץ (לפחות באתרים של החנויות) כן יש את הלוח בארץ חברת CD-LOG משווקת אותו רק שהגירסה של DFI מאוד יקרה ורק שאפיר משתלם לקחת האמת ... אבל איך שזה נראה אצלנו בארץ הכי מושך זה לקחת NVIDIA היא שיחקה אותה בגדול השנה עם הציפים החדשים וכרטיסי המסך הזולים במיוחד
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מעט מדי לוחות מבוססי Radeon Xpress מגיעים לארץד"א Sapphire זה בתרגום "ספיר" (כמו האבן היקרה)לא שפיר ולא שאפיר
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים ליאור חזרתה לחיים אני רואה תודה על התיקון, ואני יודע תפירוש לא רציתי רק שיחשבו על איזה משהי שקוראים לה ספיר בטעות...
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים אני כל הזמן הייתי בחייםאני החלטתי לצאת נגד ה"שאפיר" שהרבה משום מה חוזרים על זהאת האמת זה דיי מענייןבד"כ אם לא יודעים את הפירוש אז מתרגמים את זה מאנגלית כמו שזה, שזה היה אמור לצאת סאפייראבל משום זה הפך לשפיר / שאפיר
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים ברוך ה' עד 120 שיהיה השם של החברה הזאת ממש מעצבן אם תיקח תמילה תשים אותה ב "בבילון" ותגיד לו שיאמר אותה הוא אומר "סאפאייר" אכן הפירוש לעברית הוא "אבן ספיר" אבל צריך לאמר את זה כמו שנשמע וזה "סאפיר" בגלל שנראה כאילו יש H אחרי ה S לכן נשמע "שאפיר" כמו שרשמתי מההתחלה אז זו טעות כמובן כי אחרי S יש את A וזה = סא : ובקיצור שיהיה לנו הרבה ספירים ב"ה
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים טוב זאת שאלה לבלשנים לא בשבילנואני מכריז על הסוף ועל כך ש Sapphire = ספיר
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים טוב זאת שאלה לבלשנים לא בשבילנו אני מכריז על הסוף ועל כך ש Sapphire = ספיר תיראה.... אם אתה רוצה להגות את זה כמו באנגלית אז זה ספייר..... אם אתה רוצה אבן יקרה אז זה ספיר....
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים תיראה.... אם אתה רוצה להגות את זה כמו באנגלית אז זה ספייר..... אם אתה רוצה אבן יקרה אז זה ספיר.... ואם אתה רוצה ספייר או ספיר עדיף כבר לקנות פאוור-קולור
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים מחבר יפה.תודה על העדכון.נראה שב-Nvidia לא נחים על זרי הדפנה ורק מחפשים איך לגדול עוד ועוד.
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים מה שברור זה ש ATi תתחיל לפתח בעצמה SouthBridge במהירות ולא להיות תלויים ב nVidia
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים אחד נורמלי הכוונהלא אחד שיגרום לאנשים להתרחק מהצ'יפסטים שלה לשנים הקרובות
פורסם 2005 בדצמבר 2519 שנים אם כך, מדובר על ה-SB600 שהם עובדים עליו בימים אלו. ה-SB450 גם כן לא משהו.סמוך על ATI שהם לא יפקששו בשלישית (SB400 = ראשונה, SB450 = שנייה). בייחוד לא כש-ULi ככל הנראה לא תהיה שם כדי לתמוך בהם.
פורסם 2005 בדצמבר 2619 שנים אם כך, מדובר על ה-SB600 שהם עובדים עליו בימים אלו. ה-SB450 גם כן לא משהו. סמוך על ATI שהם לא יפקששו בשלישית (SB400 = ראשונה, SB450 = שנייה). בייחוד לא כש-ULi ככל הנראה לא תהיה שם כדי לתמוך בהם. גם על SB450 אמרו שהוא יהיה טוב...... :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.