פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים אולי היא תשתמש בטכנלוגיות של ULI... לך תדע... הצ'יפסט של ULI שהוצג לאחרונה (למעבדי M2) יודע לעבוד עם כרטיסי נוידיה בSLI. :s05:
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים אני רוצה הבהרה.. זה נכון שATI היא יצרנית ערכות השבבים המובילה? (לפי הכתבה פה באתר על ATI).זה ממש לא נראה כך לנוכח סדרת הNforce המעולה של Nvidia לAMD והצ'יפסטים של אינטל לאינטל?
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים אני מעביר את זה למעבדים ולוחות אם.אם תקרא טוב טוב, הם הדגישו שזה יצרניות של ערכות שבבים שלא מייצרות מעבדים - כלומר - אינטל מחוץ למשוואה.כן, גם אני שאלתי (חזור והדגש) מה לעזאזל? איך יכול להיות ש-ATI יותר גדולים מ-NVIDIA.הם אמרו שמבחינת מספר שבבים שנשלחים, הם הכי גדולים (אני מניח שמבחינת רווחים זה לא ככה). לא בדקתי, אבל זה מה שהם אמרו.
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים אני מעביר את זה למעבדים ולוחות אם.אם תקרא טוב טוב, הם הדגישו שזה יצרניות של ערכות שבבים שלא מייצרות מעבדים - כלומר - אינטל מחוץ למשוואה.כן, גם אני שאלתי (חזור והדגש) מה לעזאזל? איך יכול להיות ש-ATI יותר גדולים מ-NVIDIA.הם אמרו שמבחינת מספר שבבים שנשלחים, הם הכי גדולים (אני מניח שמבחינת רווחים זה לא ככה). לא בדקתי, אבל זה מה שהם אמרו.מי זה הם?
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים בכל מקרה- גרוע לנו הצרכנים (הקניה של ULI).גם ככה התחרות מצומצמת.SIS כבר בקושי מוציאה ציפסטים. גם ALI. ואפילו אלא של VIA כבר בקושי מהווים תחרות.ובנתיים מחירי הלוחות עם Nforce 4 נשארים למעלה.
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים ATI כמובןוצריך להאמין להם?כל יום אני שומע פרסומות וכו על: "המוצר שכולם משתמשים בו", "הדבר הכי טוב" וכו וכו...
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים אף אחד לא אמר לך אם להאמין או לאזה הכל תלוי איך מסתכלים על זההם מסתכלים על מספר הצ'יפים שיוצאים מהמפעל לא כולל יצרניות מעבדים (אינטל כלומר)
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים ב"האז מה יקרה עכשיו ? ולמה לארץ שום חברה חוץ מהיבואנים של "SAPPHIRE" לא דואגת להביא מבחר דגמים של לוחות-אם עם ציפים של ATI ?הציפ למשל של ATI דגם 480 נדמה לי ששובץ בלוח של DFI גםלא נופל רחוק מערכת השבבים של NFORCEאז בשבילנו בארץ נשמע קצת מוזר ש ATI מחזיקה נתח גדול בשוק...כי כולנו קונים כמעט ציפ NFORCE השאלה היא באיזה מדינות נתח השוק של ATI כזה גבוהה ?
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים אני מניח שבשוק הVALUE יש להם נתח לא קטן (שוב, כנראה לא בארץ)היה לי נסיון עם הRS480 של MSIלוח זול ונחמד מאודגם את הלוח של DFI יש בארץ (לפחות באתרים של החנויות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.