עבור לתוכן

המחשב לא נפתח-מסך כחול

Featured Replies

פורסם

פתחתי את המחשב היום בבוקר ואני בא למחשב אחרי איזה 3 דקות שפתחתי אותו כי צחצחתי שיניים ואז חשכו עיניי

ראיתי מסך כחול שאומר את הדבר הבא:

UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME

מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה????

בתודה מראש

אלעד

פורסם

תכניס את השורה :

UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME

בgoogle

יש כמה פיתרונות מהראשונים

תבדוק

פורסם
  • מחבר

נכנסתי לראשון שזה התמיכה של מיקרוסופט.

שם הוא אומר שיש שני מצבים שבגלל זה זה קורה:

1:

Your computer uses an Ultra Direct Memory Access (UDMA) hard disk controller, and the following conditions are true: You use a standard 40-wire connector cable to connect the UDMA drive to the controller instead of the required 80-wire, 40-pin cable.

The basic input/output system (BIOS) settings are configured to force the faster UDMA modes

שלא הבנתי מה זה

והשני זה שקובץ במערכת ניזוק אבל כדי שזה יקרה צריך שבמסך כחול יהיה ברצף השני מס' מסויים ואין לי את זה אז זה בטוח לא השני

זה הראשון

אם מישהו יוכל להסביר לי מה הכוונה ואיך פותרים את זה אני יודה לו מאוד

אלעד

פורסם

UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME - שגיאה שאומרת שמערכת ההפעלה לא מצליחה למצוא את המחיצה עליה יושבים קבצי ה Windows עצמם (משהו כמו - מערכת ההפעלה לא מצליחה למצוא את עצמה).

הגורמים לבעיה:

1. בעיה בגישה לדיסק הקשיח - כבל לא תקין, בעיה בבקר, הדיסק עצמו התקלקל, השתבש משהו בטבלת הקבצים (אולי וירוס) וכד'.

2. בעיה במערכת ההפעלה - קבצים קריטיים שנמחקו/השתבשו.

בדוק היטב את החיבורים במחשב, תריץ תוכנת בדיקה מאתר יצרן הדיסק הקשיח, התקן מחדש את מערכת ההפעלה.

נסה גם להעביר את הדיסק הקשיח למחשב אחר לפני שאתה מפרמט כדי להציל כמה שיותר מידע (בהנחה שהדיסק הקשיח עצמו תקין והמידע לא נהרס).

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה לכל מי שענה, זה לא עזר אבל ממש תודה בכל זאת.

עכשיו יש לי שאלה:

אחד הפתרונות אמר להכניס את הדיסק של וינדוס XP ולכתוב:

chkdsk /r

אז השאלה שלי זה אם הדבר הזה רק מגלה בעיות/פותר אותם בלי למחוק דברים מההרד דיסק???? או שזה מוחק את ההרד דיסק(מפרמט)??????

ממש ממש תודה

אלעד

פורסם

תיכנס לסאט אף ותשנה שם במקום שזה יריץ מ כונן קשיח שזה ירץ מסידי ואז תכניס את הדיסק של הווידוס מחדש.....

ואחרי שתתקין תשנה עוד פעם לכונן קשיח...

פורסם

chkdsk/r אמור לתקן בעיות בדיסק הקשיח, ולא לפרמט את הדיסק.

/R Locates bad sectors and recovers readable information

(implies /F).

כמובן שאם יש בעיה פיזית בדיסק הקשיח, המידע ככל הנראה כבר הלך לאיבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים