עבור לתוכן

מחשב לא מעלה WINDOWS

Featured Replies

פורסם

כשהגעתי היום הביתה, המחשב די זחל. בגלל שהפעלתי תוכנת הורדה כמה ימים ברצף, זה היה נראה לי הגיוני, אז אתחלתי את המחשב.

המחשב הגיע למסך הכניסה לווינדאוז ואז השחיר - ללא פעילות הארד דיסק מוחלטת.

עשיתי ריסטרט ונתתי למחשב לעלות שוב, אותו סיפור.

נכנסתי ל SAFE MODE. תוך כדי שהקבצים עולים, במסך DOS, נכתבה לי הודעה "PRESS ESC TO CANCEL 347BUS.SYS"

לא לחצתי, ההודעה נעלמה, והמחשב נתקע.

ניסיתי שוב, אותו סיפור.

ניסיתי שוב SAFE MODE, אלא שהפעם לחצתי ESC, אחרי דקה הייתי בSAFE MODE. עשיתי בדיקת SCANDISK ולא היתה בעיה. מיד אחרי הבדיקה, במסך התכלת הזה, היה רשום לא נמצאו בעיות, ואז, מעלה את WINDOWS, ושם על המסך הזה זה נתקע...

מישהו יכול לעזור?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אני אבדוק את זה.

למרות שכרגע מתווספים ממצאים חדשים:

1. בהפעלה האחרונה המחשב עלה ישירות לביוס, ורשם הודעה אדומה על כך שה CPU עבד בצורה מוגזמת בהפעלה האחרונה, לכן הוחזרו הגדרות ברירת המחדל.

2. העכבר והמקלדת לא עובדים.

3. גם ה- SAFE MODE נתקע.

4. הרמקולים משמיעים רעשים מוזרים בהפעלה... לא בטוח אם זה קשור אבל יש לי הרגשה שכן.

5. אחד הדברים החשובים ששכחתי להזכיר, לפני שעשיתי ריבוט בפעם הראשונה לווינדוז, ניסיתי להפעיל כמה סרטים, תוך כדי שאני צופה בהם, עברתי לחלון האקספלורר, מבלי לעשות פעולות נוספות. הסרטים החלו לגמגם מיד (מבחינת סאונד ותמונה) ללא הפסקה. רק שניגשתי חזרה למדיה פלייר הם חזרו לנגן רגיל.

יש לי מחשב חזק יחסית 1700 עם 768 מגהזיכרון, והוא בד"כ עובד חלק עם תוכנות כבדות, כמו מתמטיקה ומטלב....

אם למישהו יש עוד רעיונות אני אשמח, אני ממש צריך אותו...

פורסם
  • מחבר

אכן, זה היה ה ALCHOHOL.

תודה רבה, זו הפעם השניה שהאנשים פה מצילים אותי השבוע, תודה.

מה שמעניין אותי לדעת בנוסף האם מדובר בפרצת אבטחה שגרמה לבעיה, או אולי זה משהו אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים