פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים יש לי מעבד 2.8 פנטיום 4 FX5200 ולוח של אינטל עכשיו הבנתי שאי אפשר לעשות OC אם לוחות של אינטל אז ככה אני מתלבת אם לקנות לוח חדש (לא של אנטל) ואז אני יכל לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך כמה אני יול להגיע בערף עם הכרטיס מסך הזה, כנ"ל על המעבד?? האם יש לכם פיתרוןם יותר טוב אני רוצה קצת יותץר לחזק את המחשב אבל אין לי הרבה כסף אבל אולי אני יקנה כ..מ מסך יותר טוב וזהו ....? HELP ME!
פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים בהנחה שאתה תקנה לפחות P4P800E-SE שיעלה לך סביבות ה-550 שקלועדיין נשארת בסוקט ישן ועם כרטיס מסך חלש (גם באוברקלוק מקסימלי הוא חלש)עדיף לך לקנות כרטיס מסך יותר חזק
פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים יגביל קצתאבל לדעתי יהיה עדיף למשוך איתו עד סוקט M2או לפחות עד הכניסה של המעבדים החדשים של אינטל (אמור להיות בינואר 2006)
פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים מחבר אז אתה יכל לתת לי הצעה לא החפת לי יש 2 או לא באמת זה מה שאני עושה עוד שנה-חצי שנה אני יקנה מחשב חזק מאוד אם הM2ואני צריך משהו לבנתייםבקשה תעזור לי
פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים זה הכל תלוי בתקציבעד תקציב של איזה 2500 שקל לכרטיס מסך אתה לא תרגיש מוגבל מהמעבד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.