עבור לתוכן

דרייברים מעודכנים ללוח אם - שאלה כללית

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם של ABIT מדגם KV8 PRO אם ציפסט של VIA

עכשיו אני רוצה להוריד דרייברים מעודכנים לציפסט בתקווה שזה יפתור לי בעיות קריסה ב BATTLEFIELD 2 ואלי אף ישפר ביצועים בכללי

כי אני לא ממש מרוצה מהביצועים שלי שהם נחותים לעומת חבר שלי שיש לו מחשב זהה רק לוח אם אחר.

עכשיו מצאתי את הדרייברים האלו

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1268

תגידו לי אתם - האם זה הדרייברים הנכונים?

פורסם
  • מחבר

מתאימים.

להבא קיים ריכוז של כל הדרייברים ללוח זה בעמוד זה:

http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=KV8+Pro&fMTYPE=Socket%20754&pPRODINFO=Driver

OMFG!

אתה יודע מה עבר עלי בגללך? אם אתה לא יודע למה אתה עונה? התקנתי את הפאקן דרייבירם האלו שאמרת שמתאימים

הם הרסו לי טוטלית את המחשב - אני נעלצתי לפרמט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בגללך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אידיוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

פורסם

הדרייברים שהוא נתן לך מתאימים ועוד איך

או שלא נתת את הלוח אם הנכון או שלא הורדת את הנכונים

אבל בכל מקרה אם מישהו מנסה לעזור לך אתה מקלל אותו?

זאת לא התנהגות של בן אדם... (והמבין יבין)

פורסם

איזה דרמה.. כולה פירמוט.

פורסם
  • מחבר

איזה דרמה.. כולה פירמוט.

זה לא דרמה אבל ביזבזתי זמן בגלל הטימטום של הבן אדם! אם הוא לא יודע למה להגיב?

והדרייברים בלינק השני הם הנכונים - הדרייברים אליהם שאלתי (שהוא אמר שהם בסדר) זה הדרייברים שדפקו לי לגמרי את המחשב

וכן אני מקלל כי יש לי סיבה טובה לזה - בזבזתי זמן וזמן עולה כסף את זה כולם יודעים - בגלל הטימטום של הבן אדם

פורסם

תגיד לי מה אתה סטום?

א. מה אתה מקלל?

ב. תראה בעצמך שהציפסט שלך הוא VIA K8T800 Pro ואם תחזור ללינק תראה שהערכה נתמכת בדרייברים שהבאת ואף ירח אפל מזכיר שהדרייברים אכן נתמכים ולא אתה ממשיך לקלל כי... מזה זה יעזור בדיוק?

ג. מה אתה רץ לפרמט? זה כבר מעיד על איזשהי דפיקות.

פורסם

just_me - קיבלת השתקה מהפורום לשבוע.

אתה ממש חוצפן ממדרגה ראשונה.

התנהגות כזאת לא מקובלת כאן בכלל, ואם לאחר שההשתקה תסתיים, אתה שוב פעם תחזור על אותו מקרה, אתה יכול להחשיב את עצמך מורחק מהפורום לצמיתות.

אגב, רק בשביל שתדע:

# בעלי האתר אינם מתחייבים כי הפרטים הנמסרים על משתמשים אחרים יהיו מלאים, נכונים, מדויקים או הולמים את ציפיותך ולכן לא יישאו באחריות כלשהי בעקבות החלטות שתקבל.

# השימוש שלך באתר מהווה הסכמה ברורה לכך שאתה פוטר את צוות האתר, כולל כל מפעיליו, מנהליו, ובאיי כוחו, מכל אחריות כלשהיא על הודעותיך. כמו כן השימוש באתר יעשה על אחריותך המלאה והבלעדית.

מצוטט מכתב הויתור שעליו חתמת בעת הירשמותך לפורומים.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים