פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים :'(עדכנתי את הביוס, דרך תוכנה בוינדוס שמורידים באתר Winflash, יש לי כפול ליבה,אז הייתי צריך לעדכןעשיתי ריסט,המסך לא נדלק,כמעט השתגעתי,בסוך פתחתי את המחשב, עשיתי ריסט ל CMOS,המחשב עלה עם הביוס החדשראיתי שהוינדוס מזהה לי כונן קטן נכנסתי ל CMOS לבטל אותו,שוב המחשב לא עולה!!!,כל פעם שאני שומר משהו ב CMOS,או אולי אפילו ניגש לשם???המחשב לא עולה עד שאני מאפס אותו,אני מקווה שזה לא משהו חמור, המחשב חדש לפני יומיים :'(מפה הורדתי את הביוסhttp://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&STATUS_FLAG=A&SITE=USתודה
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים אני לא יודע אם עשית את זה או לא אבל כנס לביוס כשהמחשב עולה ותעשה הגדרות ברירת מחדל
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים מחבר כנראה שמאפסים אותו הוא על ברירת מחדל, אם אני עושה שינוי הכי קטן ב CMOS הוא תוקע את המחשב,אפילו לבטל כונן קטן או משהו יותר שטות מזה אני עכשיו מנסה את זה. עדכון - ב"ה הסתדר,שינתי גם סלוט בזיכרון,עכשיו בסדר
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים ראיתי שכבר פתרת אבל אני אכתוב את זה בכל זאת למקרה שמישהו יתקל באותה הבעיה .יש כמה אופציות :1. לא עשית באמת מה שכתוב בהראות לחצת LOAD DEFAULTS2.לא עדכנת גרסא טובה.3.ה FLASH לא עבר כמו שצריך4.השארת את הג'מפר על ה CLRCMOS .
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים מחבר לגבי 1. מה זה אומר, הייתי צריך לעדכן ביוס,ואז לעשות Load Defaults?אחרי שעדכנתי המחשב לא עלה עד שאפסתי את ה COMS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.