פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים לפני כמה ימים הסרתי תוכנה שהייתה לי על המחשב (TVTOOL)כשבדקתי ב - EVENT VIEWER של WIN ראיתי שכל פעם שאני מפעיל את המחשב ה - WIN מנסה להעלות את הדרייבר של התוכנה, זאת למרות שכבר הסרתי אותה.מישהו יודע איך לבטל את זה?יש לציין שאין שום שורה של התוכנה ב STARTUP של MSCONFIG.ראיתי שיש סיפריה ב REGISTRY של התוכנה. האם בטוח למחוק אותה?האם זה יעזור?
פורסם 2002 באוגוסט 2523 שנים ראיתי שיש סיפריה ב REGISTRY של התוכנה. האם בטוח למחוק אותה?האם זה יעזור?אם הסרת את התוכנה אז זה בטוח למחוק ערכים שלה.איזה Windows יש לך?
פורסם 2002 באוגוסט 2623 שנים יש שתי תוכנות חינמיות ו שיטופיות לטיפול בבעיות כאלהאחת RegCleanerשניה EasyCleanerתוכנות מעולות חפש אותםאם לא תמצא צור קשר אני אשלח לך
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים אני מציע לך להתרחק מתוכנות שמתימרות לנקות ה-registry מכול שאריות של תוכנה שנשארו לרוב הם גורמות יותר נזק מאשר תועלת.תריץ חיפוש ב-registry לכול מה שקשור ל- tv tool ותמחק אותו רק תוודא שהוא מתייחס לתוכנה הנ"ל ולא למשהו אחר.
פורסם 2002 באוגוסט 2923 שנים אני מציע לך להתרחק מתוכנות שמתימרות לנקות ה-registry מכול שאריות של תוכנה שנשארו לרוב הם גורמות יותר נזק מאשר תועלת.תריץ חיפוש ב-registry לכול מה שקשור ל- tv tool ותמחק אותו רק תוודא שהוא מתייחס לתוכנה הנ"ל ולא למשהו אחר.אני ממש לא מסכים איתך אם אתה יודע מה לעשות הם רק עוזרותלי התוכנות האלה לא עשו שום בעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.