עבור לתוכן

צריך עזרה בג'מפרים בלוח אם לפנטיום 3..

Featured Replies

פורסם

לי יש את אותו הלוח רק של חברה אחרת ומה שאני יכול לשנות דרך הביוס זה את מהירות ה FSB בלבד..

אם יש לך BIOS של AWARD אז יתכן שתמצא כאן את אפשרות המבוקשת:

תכנס ל BIOS ושם ל Chipset features setup. בתוך תפריט זה תראה את מהירות המעבד שלך, תסמן אותה. תמצא את מצב Manual ותעלה את ה FSB (שינוי המכפלה לא יתן לך כלום כי היא נעולה).

המערכת שלי החזיקה חלק עד ל 112 מג"ה.

שים לב - בלוחות האלו ברגע שאתה מעלה את ה FSB אתה בעצם מעלה גם את ה AGP, PCI, IDE וכל השאר!

הג'מפר של בחירת 66/100 מג"ה לא קשור לאוברקלוק במקרה שלך, הרי המעבד שלך גם כך עובד על 100 מג"ה.

פורסם

לי יש את אותו הלוח רק של חברה אחרת

אין כזה דבר

פורסם

צודק, הוא כמעט אותו הדבר עם שינויים קלים, אך העיקרון כנראה זהה..

שמתי לב שגם ה BIOS אצלו הוא של AMI אז מה שכתבתי למעלה לא יעבוד.. סורי...

פורסם
  • מחבר

הביוס שיש ללוח הזה הוא קצת שונה ומאורגן בצורה שונה..אפשר גם לזוז עם העכבר..חח בביוס עם העכבר..

פורסם

יש לי את הלוח הזה (שני לוחות ליתר דיוק) ואין בעיה לעשות איתו OC - אבל כאן ה OC הוא לא ע"י הג'אמפרים שעל הלוח אלא דרך הביוס! בתוך הביוס יש אופציות נסתרות שבהן אתה מעביר את המערכת דרך כמה מצבים (mode 0- mode 5) משהו כזה שכל מצב משנה את הבאס מעבר להגדרות הרגילות הצלחתי להריץ סלרון 466 במהירות 525 יציב, פנטיום 3 550 נראה לי שרץ במהירות 612 +- אתה צריך לחפש בביוס ותמצא זה אחד מלוחות ה BX הטובים שיצאו והוא גם יציב למדי.

פורסם
  • מחבר

יש לי עליו פנטיום 3..450 מגה הרץ..100*4.5...מה אני צריך לשנות..יש לך הסבר מפורט יותר..? או טבלה..? :xyxthumbs:

פורסם

היתה לי פעם טבלה אבל אני לא מוצא אותה, גם היתה באינטרנט טבלה וחיפשתי אותה ולא מצאתי, בכל מקרה עבר אצלי גם פנטיום 3 450 - עם קירור סטוק של אינטל, וניסיתי לעשות לו OC קטן והמערכת לא עלתה - נראה לי שהמעבד הזה לא ממש אוהב OC או שרק מה שהיה אצלי לא אוהב. בכל מקרה נראה לי שהמקסימום שהלוח יכול לתת זה באס של 125 4.5 * 125 = 560 נראה לי קצת יותר מדי בשביל המעבד הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים